O lume de argint, aflata la un click distanta!

bijuterii argint pietreAnul trecut eram undeva prin Apuseni, la Rosia Montana...

Un loc mirific, jinduit de mult prea multi venetici, care vor sa sferedeasca maruntaiele tinuturilor acestora, pentru a extrage si ultimele urme de bogatie, de parca averile pe care le viseaza le-ar aduce si fericirea...

Intr-o dimineata fabuloasa de mijloc de august, dupa o ploaie naprasnica ce cazuse purificatoare, in noaptea ce tocmai se indepartase, facand loc zorilor victoriosi, am avut o discutie extrem de interesanta cu niste prieteni dragi: despre aur, despre alte bogatii ascunse in acea zona mirifica, despre argint...

Recunosc, nu imi place prea mult aurul si o amica de-a mea foarte buna, de prin Oradea, o unguroaica apriga cu ceva capacitati paranormale, mi-a pus in acea dimineata o intrebare-cheie, la care ma mai gandesc si acum, cand si cand, mai ales in momentele in care, tot mai des, aud vesti nedorite despre Rosia Montana...

„Ai idee cat de multi oameni au pornit razboaie pentru aur, cati au pierit in cautarea unui El Dorado imaginar, in comparatie cu aceia ce au dorit sa lupte pana la moarte pentru aparent mai modestul argint?”

“Aurul poarta cu sine un blestem greu, sa nu iti para rau ca iubesti argintul”, mi-a mai spus ea.

Intr-adevar, nu ma simt confortabil purtand bijuterii de aur, pe cand argintul, mai ales daca este innobilat si cu pietre semipretioase, are pentru mine o energie extraordinara, delicata, dar aducatoare inclusiv de sanatate, nu doar de frumusete intrinseca.

O bijuterie de argint si chihlimbar, fie el si baltic, este tot ce imi pot dori drept obiect-talisman, acel lucru magic care sa imi confere o stare de bine, multa incredere in mine si, de ce nu, sa imi aduca si un dram de noroc, in cazul unor actiuni pe care trebuie sa le intreprind pe parcursul zilei.

Si pentru ca pe Blogawards a inceput o campanie avand drept sponsor magazinul online de bijuterii Silver Zone, in care eram intrebati ce podoabe am dori sa primim cadou din partea unei persoane dragi, iata ce as raspunde eu...

Imi plac acei cercei lungi, de o eleganta moderna, ce se aseamana unor candelabre miniaturale, aducatoare de o lumina seducatoare celei ce ii poarta.

De asemenea, din categoria „bratari argint”, le prefer pe acelea simple sau cu mici simboluri argintii, eventual combinate tot cu miraculosul chihlimbar, extrem de subtiri, abia vizibile, ce pot fi si o sursa inedita de curaj, care, pe parcursul zilei, se va revarsa asupra posesoarei in valuri de energie pozitiva, incurajatoare.



Iar drept incununare, un pandantiv simplu, constand dintr-o piatra de chihlimbar baltic si o montura de argint, prins de un lantisor delicat, ma va ajuta sa razbesc in tot ceea ce mi-am propus.


Nu imi spuneti voi nu aveti niste bijuterii aducatoare de noroc!

In ce ma priveste, crezand in proprietatile magice ale argintului si chihlimbarului, rezultatele sunt pe masura.

Si pentru ca sunt convinsa, iubiti si voi astfel de bijuterii de argint cu pietre semipretioase, va propun sa va alegeti piesele favorite dintr-un magazin online cu totul deosebit: SilverZone.ro!

Sau sa dati de inteles persoanelor iubite din viata voastra sa vi le daruiasca!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!