Caracteristici ale unei statii de sortare

Atunci cand doriti sa alegeti o statie de sortare, un criteriu important de care trebuie sa tineti cont consta in capacitatea de productie, care se masoara in tone/ora sau in metri cubi/ora. In functie de aceasta se poate alege un ciur vibrator cu o suprafata mai mare sau mai mica, motiv pentru care se tine cont de capacitatea de productie si de procentele aproximative de nisip, dar si de sorturi.

Totodata, trebuie sa se tina cont de modul de alimentare a unei statii de sortare, iar majoritatea statiilor de sortare sunt dotate cu buncare de alimentare de minim 10 mc. Se poate opta fie pentru alimentarea unei  statii de sortare cu un camion de 8-10 mp sau cu un incarcator frontal cu cupa de 2.5 -3 mc.

Pentru a asigura o alimentare corecta a ciurului, trebuie sa se utilizee un alimentator vibrant, care favorizeaza evitarea blocarii materiei prime in buncarul de alimentare. Alegerea unui statii de sortare este deosebit de importanta pentru cei care doresc sa deschida o balastiera, pentru unele persoane fiind necesara si achizitionarea unui concasor, care sa sparga refuzul rezultat in urma concasarii.



Dupa cum v-am recomandat celor interesati si in alt articol de-al meu, daca vreti sa achizitionati un camion forestier pentru exploatare sau statii de sortare si concasare, le gasiti pe Powertek!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!