CONCURS: LUXURYGIFTS - alegerea perfecta pentru Mos Craciun!

papagal



Luxuryca, spiridusa virtuala a site-ului LuxuryGifts.ro, mare iubitoare de bijuterii cu cristale, va invita la un concurs inedit, unde tragerea la sorti va fi facuta de cel mai bun amic al ei, perusul Cipolino, mascota blogului giulieta.info, papagal care a facut deja senzatie in primavara, cand s-au desfasurat la Bucuresti Serbarile de St. Patrick!


Cum i-a placut foarte mult sa fie in centrul atentiei pe blogul Giuliei, Cipolino s-a oferit sa traga el biletelul cu numele norocosului sau norocoasei ce va castiga un voucher de reduceri cu 50% aplicate pretului produselor achizitionate din magazinul online LUXURYGIFTS!

Si chiar aveti de unde alege!

Iata doar cateva exemple in acest sens:


bijuterii
butonipodoabe  


Castigatorul va putea achizitiona produse din gama bijuteriilor fantezie sau a butonilor barbatesti, ce se vor constitui in cadouri elegante, dar si pline de aerul fresh al originalitatii, care ii vor bucura sigur pe cei dragi de Craciun!

Cipolino deja freamata de nerabdare sa procedeze la extragerea numelui castigator si face deja exercitii prin casa, pentru a fi in forma maxima la momentul oportun!

Va invit asadar ca in perioada 16-20 noiembrie 2013 sa lasati la rubrica de comentarii, intentia dvs. de a participa la concursul initiat de www.luxurygifts.ro in parteneriat cu www.giulieta.info , pentru ca numele/nick-ul dvs. sa fie asezat in tavita speciala de tragere.

Luxuryca, Cipolino si Giulia va ureaza mult noroc si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi sufletului vostru!







- concurs participant la SuperBlog 2013 - etapa 21!

sursa elemente foto: www.luxurygifts.ro