De Craciun, fii ajutor de Mos Fungift.ro!


Fungift.ro te invita ca de Craciunul ce se apropie iute, cu tropote de reni zburatori si clinchet de zurgalai, sa te transformi intr-un ajutor de Mos si sa il ajuti sa imparta celor dragi tie zambete impachetate in cadouri originale, tocmai bune pentru a intra in atmosfera de sarbatoare a sfarsitului de an 2013.

Intra si tu pe site-ul Mosului cel Haios si scotoceste printre sutele de surprize de Craciun!

Din sacul doldora de idei, pe care o sa il afli in magazinul online Fungift.ro, sigur o sa le alegi pe acelea care o sa aduca fulgerator veselia pe chipul fiecareia dintre fiintele pe care le iubesti...

Pentru sotie, poate ar fi nimerit sa te orientezi, dintre multele cadouri de Craciun, asezate pe rafturile virtuale, catre o felicitare extrem de originala, cu... seminte adevarate de levantica, pamant special si un suport de carton, tocmai bune pentru ca stapana inimii tale sa le sadeasca, ingrijeasca si sa se bucure de plantutele ce vor incolti in scurta vreme pe biroul ei...

Firele de culoarea ametistului ii vor aduce mereu aminte ca o porti in suflet si vor tine departe moliile hapsane care vor dori sa destrame tesatura trainica a iubirii care va leaga de atata timp.


Pentru pustiul tau din clasa a doua, un pix-jucarie, cu fata de clovn, o sa fie un cadou extrem de nimerit. El o sa-i starneasca hohotele de ras si il va face sa isi scrie cu mai multa tragere de inima temele, pentru ca de-acum va fi ajutat de un asemenea prieten nostim.


Si pentru tine, in calitate de aghiotant de Mos Fungift.ro, un soi de ren uman in preajma Sarbatorilor de Iarna, eu iti recomand sa te innoiesti alegand dintre haioasele cadouri de Craciun un tricou cu mesaj (deloc subliminal!), care, iti garantez, o sa iti vina perfect:



Si o sa ai ce cara, pentru ca, la sectiunea Decoratiuni Craciun, o sa stationezi multa vreme, burdusindu-ti sacul de ajutor de Mos, atat sunt de frumoase!

Daca o sa vizitezi site-ul incarcat cu daruri de Craciun nostime, o sa vezi ca ele sunt nu doar amuzante, dar si  extrem de ieftine, pentru ca tot romanul sa le poata cumpara, chiar daca e vreme de criza!



Niciodata nu suntem prea saraci pentru a aduce bucurie acelora pe care ii iubim. Iar cu Fungift.ro acest lucru este foarte usor de transpus in realitate!


Sarbatori fericite si inspiratie la cumparaturile online de pe FunGift.ro!