Delmag.ro, raiul electrocasnicelor de calitate superioara

Aboneaza-te aici la newsletter-ul Delmag si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday!




Vinerea Neagra se apropie cu repeziciune si, cum probabil ati observat si dvs., numarul aparatelor electrocasnice din casa ce incep sa se defecteze brusc inaintea maretei zile a shopping-arelii nationale creste exponential...

Ca un display de laptop incepe sa clipeasca cam des, ori ca vreo tableta din cele 3-4 de prin casa intra subit in greva foamei de energie pe termen nelimitat si nu mai vrea sa se incarce, nu e chiar asa mare drama...

Dar ce te faci atunci cand isi dau ultima suflare obiecte extrem de importante intr-o gospodarie, la care nu prea ai dublura in locuinta, precum o combina frigorifica, o masina de spalat sau un aspirator care functioneaza fara sac?

Nu-i asa ca simti un gol in suflet combinat cu un soi de teama, abia atunci fiind in masura sa constientizezi cat de importante erau acele obiecte pentru confortul familiei tale si cum iti simplificau ele la maximum viata?

Asa s-a intamplat si cu mine, care, pe la sfarsitul lunii octombrie am ramas fara batrana mea masina de spalat (veche de vreo 3-4 ani, nu va ganditi ca aveam vreo Alba Lux de-a bunicii!!!)...

Si lucrul acesta s-a intamplat fix in momentul cand scosesem lucrurile groase de la naftalina si ma gandeam sa le mai clatesc macar asa, un pic, chiar daca erau curate, apretate si calcate inca de prin primavara... Macar pentru a simti mirosul acela de proaspat, care mai nou pentru noi este sinonim cu balsamul de rufe cel mai scump, si tot merita sa le mai pun o data in masina de spalat...

Dar ea, veche spalatoreasa a casei, dupa un demaraj in viteza, a tusit de doua-trei ori si … pleosc, a picat in somnul cel fara de intoarcere...

Ce-i drept, am chemat eu instalatorul (care doar pentru o consultatie mi-a luat cat ia si un doctor uman la o policlinica privata!), specialist care, s-a uitat candid in ochii mei verzi-albastri si mi-a zis ca o repara, nu-i vorba, doar ca e treaba dificila, nu merge asa, cu una-cu doua, strangi o piulita si dai de doua ori cu ciocanul... Cand am auzit cam cat imi cere pentru reparatie, i-am multumit respectuos si mi-am zis in sinea mea ca, decat sa dau pe o vechitura atata banet, mai bine mai rezist si spal manual vreo cateva saptamani, iar de Black Friday imi cumpar o spalatoreasa de-asta automata tinerica foc si isteata de o sa ramana toate vecinele de pe scara mute de uimire.

Ba chiar am decis sa investesc o suma destul de mare pentru o masina de spalat automata, care sa si stoarca rufele, ba sa le si usuce, ca sa nu mai stau cu ele pe franghia de pe balcon, ca la italieni.

Asa o sa imi pot amenaja si eu in balcon (in fine!) o oaza de verdeata, cu jardiniere din care sa se reverse plante de tot felul, cu muscate viu colorate si grau incoltit, ca tot e la moda hrana vegana in ultima vreme!

Am cautat eu pe net ce am cautat, dar masina de spalat visata nu am gasit-o pe site-urile unde se bulucesc toti (ca doar reclama e sufletul comertului!), ci la un magazin online ceva mai nou (din acest motiv si mai putin accesat)...

Cum am intrat pe pagina de pe site destinata aparatelor electrocasnice mari la sectiunea masini de spalat am vazut-o si am stiut ca o sa fie a mea. Am mai avut aparate AEG si, desi unii se uita nitel chioras la ele, pe mine m-au multumit intotdeauna pe deplin. Marfa nemteasca, deh!





Masina de spalat cu uscator AegL86560TL face parte din noua colectie de astfel de aparate, serie menita sa usureze munca in gospodarie, fiind extrem de usor de folosit atat de o femeie, cat si de un barbat.

Este un pic mai scumpa decat o masina de spalat clasica (si cat vreo 3 reparatii la masina mea veche aflata in moarte clinica), dar merita cei 2540 de lei pana la ultimul banut...

Doar citind rezumatul a ceea ce stie sa faca ramai cu gura cascata de uimire:

Aeg L86560TL, cum a botezat-o producatorul, poate spala pana la 6 kg de rufe intr-o repriza, dispune de un sistem spalare proportional OptiSense, de tehnologie AWT, de senzor control debit de apa, de un display LCD mare, de motor Inverter si tambur ProtexPlus,.

Programele ce o fac fericita pe orice persoana care o foloseste sunt pentru tot soiul de tesaturi si stiluri de spalare:

  • bumbac 60°
  • economic;
  • anti pata;
  • fibre sintetice;
  • matase, lana;
  • vascoza;
  • tesaturi delicate;
  • paturi;
  • jeans;
  • lenjerie;
  • calcare usoara;
  • spalare manuala;
  • start intarziat;
  • spalare rapida;
  • mix;
  • sport;
  • mini program 20 min. 3Kg;
  • Super Eco 15;
  • programe speciale ABUR;
In plus are sistem de siguranta pentru familiile unde sunt copii micuti, un dispenser cu 3 sertare, un sistem SilentPlus , AUTO-OFF, iar consumul este de 0,90 Kwh.

Dimensiunile sale, IxLxA: 85x40x60 cm, permit sa se integreze usor in majoritatea bucatariilor sau bailor de bloc, chiar daca este vorba de apartamente construite inainte de '89.


Delmag, magazinul online ce o comercializeaza, ofera si 2 ani garantie, ceea ce nu e deloc de neglijat, iar transportul se face prin Fan Curier si este de doar 19 lei. 

Asta daca nu se doreste de catre client ridicarea personala de la sediul magazinului offline, amplasat in Bulevardul Regiei nr. 6B, Bucuresti, 60204, Romania.

Sincer, desi locuiesc relativ aproape, nu doresc sa o iau de la magazin, mi-e mult mai comod sa o primesc direct acasa.

Si pentru ca tot am pus masina asta de spalat minunata deocamdata in Wishlist, am mai gasit tot la Delmag, la sectiunea articolelor de ingrijire personala si  un irigator oral Panasonic (adica un dus dentar, cum mai este cunoscut el in popor), pentru ca aparatul vechi, recomandat de catre stomatologul meu, deja are vreo 2 ani si mi-e sa nu cedeze si el curand, cand mi-e lumea mai draga.

Irigatorul oral Panasonic EW1211W845 este mult mai ergonomic decat acela pe care il detin in prezent, dovada ca in ultimii ani pana si dusurile dentare (denumite mai nou irigatoare orale) se tot perfectioneaza, nu doar telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile. Gasiti si dintre acestea o gramada de marci pe Delmag.ro, daca vreti sa le schimbati pe acelea vechi, deja uzate moral, pentru ca oamenii au o multime de produse utile lui homo tehnicus modern.



Irigatorul oral Panasonic EW1211W845 este o bijuterie la casa omului, care ne scuteste de chinurile unor interventii stomatologice infricosatoare, deoarece ne asigura o igiena dentara perfecta.

Cu ajutorul lui putem sa realizam o curatare blanda in spatiile interdentare, gratie celor doua pompe pentru aer si apa. Are 3 trepte de intensitate la care putem regla jetul de apa pentru actiunea individuala, rezervorul de apa este integrat in maner, de aceea poate fi luat si in calatorie, spre deosebire de dusul meu dentar actual al carui rezervor sta suspendat, bine prins in suportul lui, care este fixat la randu-i de faianta din baie.

In concluzie, l-am trecut si pe el pe lista, asa ca in scurta vreme curierul imi va aduce acasa cele doua obiecte extrem de folositoare, pentru a putea sa am o bucurie acum, in prag de Sarbatori de Iarna.

Ca un ultim aspect, deloc de neglijat, plata se poate face fie  prin transfer bancar, cash la sediul magazinul fizic Delmar sau ramburs, la ajungerea la destinatie a coletului.


Va invit si pe voi vizitati site-ul magazinului online Delmar si sa va alegeti de acolo produsele favorite, fie din lista celor aflate la reducere cu ocazia zilei de Black Friday, fie dintre celelalte, toate fiind superioare calitativ.