Kurtmann, un magazin-revelatie de Black Friday, pentru fashionistii cu buget redus!

Aboneaza-te la newsletterul KURTMANN pentru a fi la curent cu noutatile in moda zi de zi si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday. In plus, nu uita ca ai transport gratuit la toate comenzile cu produse in valoare de peste 190 lei!

Despre magazinul online Kurtmann am aflat de foarte putina vreme, de la o colega bloggerita, concurenta si ea la SuperBlog 2013, care este extrem de incantata de calitatea hainelor pe care si le-a comandat din acest spatiu, extrem de primitor, al iubitorilor de moda.

Preturile la care articolele se vand in magazinul online Kurtmann sfideaza concurenta, ceea ce le aduce din ce in ce mai multi fani din tara noastra.

Spre deosebire de un magazin offline, unde cu siguranta nu poti sa analizezi intreaga oferta si nu poti compara preturile nici cu ale altor produse asemanatoare din magazin, nici cu ale celorlalte magazine cu acelasi profil, pe internet poti sa fac aceste operatiuni pe indelete, cerand eventual si parerile celor din preajma ta, pana ce vei ajunge la cea mai buna hotarare.

Chiar daca a venit iarna, nimeni nu ne spune sa pastram hainele elegante pentru vara viitoare. Putem sa fim in tendinte, simtindu-ne in acelasi timp si comod, daca vom alege niste piese vestimentare care sa ne protejeze de coltii gerului, dar sa ne puna in valoare si personalitatea puternica, pe care cu siguranta o avem.

Pentru ca maine este Black Friday, daca v-ati decis sa cheltuiti si suma economisita prin cumpararea cu reducere a ultimului model de smartphone sau de laptop, eu va propun sa o faceti in mod inteligent, completandu-va garderoba pentru anotimpul rece, cu atat mai mult cu cat Baba Iarna deja a adus si pe meleagurile noastre frigul patrunzator si troienele de nea.

Eu cu siguranta asa voi face, pentru ca au sa imi mai ramana vreo cateva sute de lei disponibile dupa ce imi voi cumpara masina de spalat pe care mi-o doresc de vreo doua luni!

Vorba aceea, daca tot imi cumpar masina de spalat cu vreo 300 de lei reducere, fata de pretul initial, macar sa am ce spala cu ea...

Sincer, toata dimineata am navigat pe numeroasele pagini ale site-ului, fiindu-mi tare greu sa aleg dintre articolele vestimentare, aflate acolo la niste preturi exceptional de accesibile...

Pana la urma m-am decis ca nu mi-ar strica absolut deloc o hainuta calduroasa pentru plimbarile prin zapada pe care primaria nu o va da nici in anul acesta de pe strazi, o pereche de cizme negre si o caciulita haioasa, pentru zilele geroase de luna viitoare.

Paltonul VilaLeme - Brown, pe care l-am ales, are un aer tineresc, prin croiala speciala, gulerul inalt, buzunarele si nasturii asezati in fata, pe doua randuri, pentru a aduce cu stilul military, ce va fi mereu in tendinte. Nu am vrut sa fie negru, de aceea m-am orientat spre o nuanta de maro cald, care sa aduca o nota de veselie, atunci cand voi iesi sa ma plimb in parc imbracata cu el.

Pretul lui este de numai 139,90 de lei, asadar, dupa opinia mea, este o achizitie foarte buna.


Am mai pus in cosul de cumparaturi virtual  o pereche de cizme  Tally Weijl Emma Black, cu varf rotund si toc de 11 cm, foarte nimerite pentru a ma lupta cu nametii din Bucuresti.

Aceste cizme nu doar ca sunt indispensabile pe vreme rea, dar au si un pret excelent, de doar 79,90 de lei...

In final, m-am gandit o ca o haioasa caciulita imblanita cu aer siberian nu are ce sa strice, mai ales ca este la un pret extrem de bun. 

Asa ca am ales o caciula Tally Weijl Finn Brown,cu urechi imblanite, ce costa doar 24,90 lei.



Si uite asa, cu banutii economisiti de la cumpararea masinii de spalat, m-am ales si cu palton, cizme, plus o caciulita tare amuzanta!

Ba chiar am mai ramas si cu vreo cateva zeci de lei, pentru ca transportul produselor acasa la mine, desi se va face extrem de rapid, este gratuit, comanda depasind suma de 190 de lei! 

Tragand linie si adunand, reiese ca pentru mine Black Friday a fost o buna oportunitate de a face cumparaturi inteligente online. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!