Povestea armei parfumate a vestitei Killer Queen (alias Katy Perry)

Asa nu se mai poate! isi zise in sinea sa Killer Queen, batand cu tocul de 14 cm in podeaua Salii Tronului...

Nu doar ca sunt stapana pe drept incoronata a vestitei tari COTYria, dar am devenit la inceputul acestui noiembrie si regina retelelor de socializare, intrecandu-l pana si pe vrajmasul meu online nr.1 - Justin Bieber!

Am ajuns ca la 29 de ani sa am atatea zeci de milioane de fani pe Facebook si pe Twitter, iar lumea tot nu inceteaza sa ma vorbeasca pe la colturi pentru o melodie veche, de acum cinci ani... 

I Kissed a Girl“ chiar a fost un hit la vremea lui, nu imi pare rau ca l-am cantat, dar asta nu inseamna ca sunt lesbiana.

Recunosc, am divortat de Russell Brand de ceva vreme, dar am facut-o pentru ca omul era praf (si cuvantul asta nu este ales la intamplare!), iar acum sa dea toti in mine cu invective, spunand ca am COTYt-o spre sexul frumos?

Asta-i prea de tot!

Killer Queen isi deschise furioasa laptopul regal si o apela pe Facebook pe Mastera Anonymous din Codrul Intunecat

Noroc ca o avea trecuta in lista de prieteni, de pe vremea cand o contactase in legatura cu Russell, angajand-o pentru a-l scapa de patima drogurilor... Se pare ca acum, in urma divortului, s-a lasat pana la urma de droguri, dar.. s-a apucat de tantra yoga, inconjurandu-se de tot soiul de cadane...

Sa se inconjoare! Ca doar femeie ca ea nu mai exista, dovada ca el are nevoie concomitent de mai multe Eve de-acum... Auzi la el motiv de divort: ca ei nu ii place sa mearga cu bicicleta pe munti!!!

Dar de ce nu si-a pus macar o secunda problema ca poate nu ii place mirosul de transpiratie si nici sa il imite pe Lance Armstrong si sa se apuce si ea sa se injecteze cu tot soiul de substante energizante?!? Ufff!

Nu-i mai preferabil sa mirosi un parfum ales cu gust, administrarii unei oribile doze de prafuri interzise, ziceti si voi?

Mastera Anonymous a indreptat-o spre o bloggerita participanta la Superblog 2013, pe nume Giulia si, rapid, au intocmit un plan de alegere a unui viitor sot perfect, pentru ca doar o repunere de pirostrii si alegerea unui Killer King valabil ar mai putea-o salva din situatia asta imposibila, in care se simte extrem de marginalizata, cu toate ca a ajuns sa aiba cel mai mare numar de fani de pe internet!

Iute, s-a dat de stire pe cale virtuala ca mandra Killer Queen isi cauta un sot pe masura, pentru a conduce asa cum se cuvine regatul COTYriei, urcandu-l pe noi culmi de prosperitate.

Pretendentii au dat navala, aratandu-si dorinta de a obtine mana si inima frumoasei Katy Perry, dar si jumatate din imparatie, la visata inscaunare pe tronul regatului.

Giulia, in calitate de consultanta online, a procedat la o atenta triere preliminara a concurentilor, iar apoi i-a trecut prin furcile caudine ale unor testari psihologice complexe, pentru ca asa o onoare, de a deveni sotul lui Katy Perry, nu e un lucru simplu de castigat.

Finalistii, in numar de zece, au fost chemati la castelul de pe Muntele Inalt al COTYriei, unde au primit un plic cu trei sarcini de indeplinit intr-un interval de timp bine precizat:

  1. sa aduca un cosulet cu fructele de padure cele mai aromate, tocmai din Apuseni, de pe plaiurile Tarii Mioritei;

  2. sa infrunte dragonul de foc traitor pe un munte sacru, intr-o regiune salbatica din Africa de Est si sa culeaga un fir de Celosia (Red Velvet Flower);

  3. sa intre in cea mai bine pazita banca elvetiana si sa ia din cutia de valori a primului ciocolatier din lume o sticluta cu esenta de praline.

Mai apoi, reveniti la palat, pretententii trebuiau sa isi arate talentele de alchimisti moderni si sa prepare in laboratoarele secrete din castelul din COTYria un parfum total nou, care sa fie nici mai mult, nici mai putin, decat o arma de temut in mana frumoasei Killer Queen, care sa ii anihileze instant pe toti aceia ce ar mai fi spus vreun cuvant urat despre ea, familia ei sau despre meleagurile inmiresmate pe care le stapaneste.

Evident, finalistii au fost urmariti 24/24 de ore de o multime de care de televiziune de pe intreg mapamondul, bloggerii au scris si ei postari dupa postari, fanii de pe Facebook si Twitter au stat cu sufletul la gura, marile case de pariuri din Europa si Statele Unite au castigat gras de pe urma acestei competitii nemaivazute...

Rezumand, dupa prima proba, in care concurentii au avut ocazia sa se lupte cu ursii bruni si lupii din Muntii Apuseni, ocrotiti prin legile internationale, dar si cu hotii de lemne ocrotiti de padurarii si primarii corupti din zona, mai ramasesera doar sase pretendenti.

Dupa cea de-a doua proba, de aducere a firului de Celosia taman din Africa de Est, de pe Muntele Kilimanjaro, in lupta cu pastorii masai au mai pierit vreo trei...

Revenirea in Europa, pentru proba a treia, a insemnat o piatra de incercare, mai ales ca de scandalul furturilor din casetele de valori din Tara Mioritei se dusese buhul pana in Tara Cantoanelor.

Asa se face ca, la sfarsit, doar unul dintre concurenti a reusit sa intre, asemeni unei umbre, in banca elvetiana, folosindu-se de experienta capatata in niste ani aventurosi petrecuti in Spania si Italia, dar si de un fir de iarba fiarelor pe care il avea mostenit de la bunica lui, o celebra vrajitoare de magie alba.

Ceilalti doi finalisti au fost impuscati “din greseala”” de paznici, in timp ce incercau sa treaca de sistemele de supraveghere draconice instalate la ordinul bancherilor elvetieni.

In uralele fanilor, pretendentul supravietuitor s-a reintors in tinutul COTY, aducand cu sine cele cerute pentru realizarea parfumului nemaimirosit pana acum de vreun muritor.

Fara multe cuvinte, Killer Queen a poruncit garzii sale regale sa il incuie in laboratoarele din subsolul castelului.

Acolo, viteazul nostru pretendent si-a pus creativitatea la incercare si, in scurta vreme, a inventat un parfum minunat, avand drept note de varf fructele de padure, prune negre si bergamota, iar ca note de mijloc cele de iasomie, flori de frangipani si celosia...

Iar esenta de praline a folosit-o pentru a prepara cele mai bune bomboane din lume, care sa se constituie intr-o declaratie de dragoste cum nu s-a mai vazut...

Intr-adevar, cand Katy Perry a desfacut sticluta cu  design nobiliar, in aer s-a raspandit un parfum suav, dar in acelasi timp extrem de eficient impotriva tuturor barfitorilor din lumea intreaga...

Iar cand a gustat dintr-o bombonica dintre acelea aduse pe o tavita aurita de catre finalistul nostru, Killer Queen s-a declarat definitiv invinsa, inima sa fiind inundata brusc de un val nestapanit de iubire pentru acel tanar din fata sa.

Evident, cum era de asteptat, era un romanas get-beget, istet nevoie mare, pe nume Ionica (Johnny), care, in urma acestei competitii nemaivazute, s-a ales si cu mana reginei si cu jumatate din imparatia COTYriei, amanunt deloc de neglijat.

Si uite asa am ajuns eu sa va spun povestea asta a prea vestitei Killer Queen si a viteazului Killer King, care, cu siguranta vor avea o casnicie fericita...

Daca mariajul lor va fi pentru toata viata sau doar pentru o perioada ceva mai scurta, doar Mastera Anonymous ar putea sa ne spuna, citind in globul ei de cristal de Bohemia...

Oricum, proaspetii casatoriti se ghideaza dupa preceptul, mai actual decat oricand: “Traieste clipa!”, si, credeti-ma, o fac la intensitate maxima, fara a avea nevoie de prafuri sau rute montane cu bicicleta pentru asta!




- articol scris pentru SuperBlog 2013 -etapa a 17-a