Sunt fan branza, sustin, margelesc si semnez!

Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai, am vazut lumina pe pamant si m-am nascut si eu... Aici, tocmai in Tara Mioritei, supranumita mai nou si DELACO...

De sus, meleagul fermecat seamana foarte bine cu o mandala, ce emite in juru-i energii binefacatoare...

Iata cum arata de dincolo de nori, sub forma de harta margeluita... 
margele suport
mandala inspirata de branza Delaco (creatie personala)
Nu, nu am coborat in aceasta tara extraordinara ca sa va intreb ce mai faceti, precum in poezia soresciana din versurile careia am amintit mai sus, ci pentru a aduce mesajul meu pro branza, din partea organizatiei universale  Cheesepeace, din care fac parte cu mandrie si eu!



Ca militanta pentru pastrarea calitatii branzei, departe de orice aditivi alimentari ce i-ar putea scadea din proprietatile nutritive, dar mai ales din savoarea pura, naturala 100%, am strabatut la pas cele mai frumoase zone ale tarii, convingand oamenii cat de important este ca sa manance alimente naturale.


Am dus mesajul meu pana hat, departe, chiar si in Apuseni, la Rosia Montana, unde, uimitor pentru unii, chiar exista viata! Wauuu, nu-i asa ca este o stire acest lucru?

Da, inca mai exista... Si o dovedesc niste animalute tare dragute, care vor si ele sa va spuna in felul lor (pozand ca niste staruri adevarate) ca lupta pentru pastrarea pasunilor din aceasta zona fabuloasa , ca sunt fani branza, nu fani Gold Corporation!

Muuuuu!!!  Be he heeeee!!!! Aici nu  vrem exploatareeee!!!

poze Giulia
foto arhiva personala (prelucrare)


Delaco a stiut sa gaseasca miezul ascuns in lapte, un aur alb ce poate fi obtinut eco, fara poluarea vreunei zone, ba chiar din contra as putea spune...

Asa ca a meritat sa ma urc sus, sus de tot, in inaltul cerului, cu ajutorul dragonului local (doar in aparenta impietrit!), pentru a face cunoscut numele firmei pe care adevaratii iubitori de branza autohtona il cunosc deja foarte bine:

victorie
foto arhiva personala (prelucrare)

DELACO se traduce in limbajul unui veritabil fan branza prin cuvantul iubire, de aceea, orice mancator de branza profesionist poseda sigur si un tricou special.

In secret, el viseaza la intrarea in topul fanilor DELACO, ba chiar si la castigarea trofeului cel mare, recunoastere suprema ce ar atesta iubirea nemarginita pentru branzeturile produse de compania amintita mai sus.



Un fan branza adevarat are niste calitati cu totul speciale: are o fata mereu zambitoare (nu doar in clipa in care fotograful striga din toti rarunchii:CHEESE!!!”, invata sa citeasca nu din abecedar, ci din cartea despre familia Ront, scrisa de Jules Verne, iar mai tarziu are drept carte de capatai pe aceea a lui Johnson Spencer – "Cine mi-a furat cascavalul?"


Cartea asta, care este un soi de fabula moderna, a inspirat milioane de oameni din lumea intreaga, multinationale precum XEROX, WHIRLPOOL sau KODAK, recomandand-o calduros angajatilor in demersul lor de  a-i antrena pentru a face mai bine fata schimbarilor pe care realitatea ni le asterne continuu in cale. Dar cum ar fi viata fara sarea si piperul provocarilor?



Nu poti sa iubesti cartea asta minunata, cu doi soricei adorabili, Mirosila si Gonila, dar si cu doi omuleti haiosi, Iepurila si Hohot, fara sa fii fan branza! Evident DELACO! Pentru ca este cea mai buna, in special dupa ce a dat lovitura cu MIEZUL DE LAPTE




Recunosc asadar, in fata Marii Adunari SuperBlogosferice, sunt fan branza, sustin si semnez:


                                              
Giulia





- postare de fan pentru Superblog 2013 - etapa a 19-a!