Adauga un buchet de flori proaspete, cadourilor voastre de Sarbatori!

As dori sa va furnizez cateva informatii suplimentare despre cel mai bun si mai special site de Internet dedicat florilor, si anume, magazinuldeflori.ro. In primul rand, oferta de buchete si aranjamente este extrem de variata. Aveti optiunea de a adauga langa flori si un cadou special.

Modalitatile de plata sunt multiple, astfel incat puteti vira banii prin transfer bancar, puteti plati cu cardul, on- line sau puteti alege sa transferati rapid banii prin firmele specializate in astfel de tranzactii.

Livrarile se fac in maxim doua ore in Bucuresti si in maxim patru ore in alte locatii, pentru ca magazinuldeflori.ro are o retea vasta, de doua sute de florarii in toata tara, astfel incat livrarea sa se poata face ultrarpid, iar dumneavoastra sa va puteti bucura de prospetimea florilor o perioada cat mai mare.

Buchetul de flori sau aranjamentul floral pe care alegeti sa il daruiti cuiva drag va fi insotit de o felicitare (care este inclusa in pret) prin care puteti sa transmiteti si mesajul dumneavoastra personalizat.

Iti recomand calduros sa alaturi darurilor voastre de Sarbatori un buchet garoafe sau unul dintre gingasele buchete de frezii de la Magazinuldeflori.ro.