Firme de transport auto pe platforma: Primul pas spre o conducerea de stanga... cu o masina de dreapta!

                   
Te-ai hotarat, in fine, sa iti iei o masina noua, care sa rupa gura targului, dar din pricina crizei asteia economice, care nu se mai sfarseste, economiile tale par a se subtia vazand cu ochii, iar visul de a-ti cumpara bijuteria pe roti la care tanjesti de ani intregi, in timpi ce mergi tot in vechiul Logan,  se departeaza de tine tot mai mult?

Si se duce…. Se tot duce… Tot mai spre lumea capitalista, unde oamenii nu isi cumpara masinile cate una-doua pe viata, asa, ca multi dintre romanasii nostri ce s-au nascut in epoca rosie, tanjind inca spre un El Dorado capitalist, unde nu mai reusesc sa ajunga… 

Asadar, vrei masina ultimul racnet (al vecinului de la 3, evident!) si  ai bani putini?

O optiune demna de a fi luata in calcul acum, in anul de gratie 2013, ar putea fi pentru tine urmatoarea: sa ai curajul sa faci un compromis si sa iesi de pe continent, ramanand totusi in Europa, ca sa iti cumperi o masina ieftina, dar buna, care insa nu are volanul pe stanga, ci… pe dreapta! 

Poate ai auzit de la altii, poate ca ai citit chiar tu pe forumurile internautice de profil, ca tot mai multi soferi romani au mers pe aceasta varianta castigatoare, de a-si achizitiona o masina de pe  meleagurile britanice. 

Ok, stiu ce o sa imi zici, cusurgiu asa cum te stiu… 

Tu esti roman din Est si stii sa conduci cu volanul pe partea stanga, ba mai mult, esti si dreptaci, asa ca iti aduci piaza-rea in garaj daca o sa iti iei o masina cu "colacul" in stil englez… Tu esti roman verde, nu lord traitor in smog!

Iar in afara de asta, cum sa aduci masina din cele departari europene, ca ai rau de feribot si nici cu avionul nu iti prea place sa zbori, asa, precum un cocor intarziat! 

Ce-ar fi, zic eu, sa nu te mai cramponezi atat de probleme, ci sa te focusezi total pe solutii? Pentru ca ele exista si sunt la indemana ta, asteptandu-le nerabdatoare sa le zaresti!

E volanul masinii pe dreapta? Si ce? Suntem o tara de liber-schimbisti (dupa Revolutie Partidul Liber-Schimbist a fost unul dintre primele infiintate, ca suntem urmasii lui Caragiale, ce Dumnezeu!), aici, la Portile Bizantului, unde totul este volatil, in continua modificare...

Exista deja pe la noi o multime de mecanici auto specializati in schimbarile de pe dreapta pe stanga la autoturismele aduse din Marea Britanie, asa ca nu ai de ce te ingrijora in aceasta privinta.
Important e sa ai tu masina in Romania, ca de schimbat directiile in orice domeniu, suntem asi, nu avem concurenta!

Cea mai importanta intrebare, zic eu, este cea de-a doua, referitoare la aducerea autoturismului cumparat in tara…

Iar aici intervin firmele de carausie pe platforma, specializate de multa vreme inclusiv in oferirea de servicii de transport auto platforma Anglia – Romania, care, mai devreme decat ti-ai putea imagina, iti poate aduce din patria lui Charles masinuta, rapid, sigur, comod, fie pana la sediul aradean, fie direct in localitatea ta de domiciliu, functie de ceea ce iti doresti.


O sa imi zici ca un asemenea serviciu de transport auto platforma Anglia – Romania o sa te coste un sac de bani, ca decat sa le dai lor costul carausiei, mai bine iti aduci masina singur, daca tot o vei cumpara...

Nu prea cred!
Ia mai bine un creion si o hartie si incepe si calculeaza sirul cheltuielilor: bilet de avion, cazare hotel, asigurare, transport feribot, carburant, camere motel pe drumul de intoarcere, eventuale amenzi, zile de concediu fara plata, medicamente ulterioare pentru a scapa de stresul drumului… Plus cinstirea celor doi prieteni soferi pe care musai trebuie sa ii iei cu tine, ca sa te ajute la un asemenea drum lung!

Pai nu-i mai bine sa faci tu frumusel un contract legal de prestare de servicii de transport auto platforma Anglia- Romania la o firma de incredere, iar oamenii aia, care au utilaje de transport speciale, sa iti aduca masina la data inscrisa in contract, in timp ce tu poti sa te ocupi in liniste de pregatirile concediului estival, plimbatul cainelui in parc sau iesitul la bere cu baietii?


La final, dupa ce vei trage linie, o sa vezi ca acest mod de cumparat al masinii si modificarile facute de mecanicii auto in tara, serviciile de transport auto platforma Anglia – Romania au redus costurile normale cu pana la jumatate, ceea ce iti va permite sa ramai si cu ceva euro pe card, tocmai buni de cheltuiti in iarna asta sai in viitoarea vara fierbinte a anului 2014!

Asadar, daca vrei o masina noua, la un pret minim, ia-ti una britanica si apeleaza cu incredere pentru aducerea in tara la  serviciile de transport auto platforma Anglia - Romania ale unei firme specializate! Cu siguranta nu vei regreta!