A5 QUAD - un smartphone Allview spectaculos, pentru utilizatorii de toate varstele! (device-uri recomandate)


   A5 QUAD este ultima noutate lansata pe piata romaneasca de smartphon-uri de catre compania brasoveana Allview.
   Dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, ruland sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, compatibil cu tehnologia HD Voice, A5 QUAD este noua vedeta din gama de smartphon-uri accesibile unei largi palete de utilizatori.
   Lansarea acestui telefon inteligent s-a facut la doua zile distanta dupa aceea in care Allview a venit cu o alta propunere interesanta pentru utilizatorii de gadget-uri – tableta AX4 Nano.

   Smartphon-ul A5 QUAD are multe similitudini cu aceasta tableta, in privinta functiunilor de care dispune, de aceea, in acest articol m-am decis sa ma refer in special la ceea ce il deosebeste de AX4 Nano.

  In primul rand as sublinia performantele deosebite ale acestui device in materie de fotografie.

   A5 QUAD va ajuta sa realizati fotografii deosebite de tip panoramic (va mai amintiti cat ne doream ca primele noastre aparate foto digitale sa aiba aceasta optiune si sa nu trebuiasca sa apelam la modificarea pozelor pe calculator pentru obtinerea unor poze cu adevarat spectaculoase?)

   In afara de aceasta functie, panoramic photo, A5 QUAD ne permite, datorita aplicatiei background clearup, sa eliminam elementele din miscare existente in fundalul fotografiilor noastre, asa incat atentia privitorului sa fie focusata direct spre ceea ce dorim sa exprimam prin pozele realizate.   Pentru utilizatorii care petrec multa vreme cu gasca lor de prieteni, in club sau in drumetii, functia best picture este extrem de utila deoarece permite realizarea unei poze perfecte, prin selectarea celor mai reusite chipuri ale amicilor, din mai multe fotografii de grup.

   A5 QUAD are si o functie floating window care permite utilizatorului ca sa mentina pe ecran un videoclip, in momentele cand navigheaza pe internet sau discuta pe Skype.   HD Voice face din smartphon-ul A5 QUAD un aparat special, daca il folosim ca pe un telefon clasic.

   Orice convorbire efectuata cu A5 QUAD este speciala, indiferent ca suntem pe cea mai aglomerata strada a unei mari capitale, in club, in gara sau in interiorul unui aeroport, pe stadio la meci sau la un concert rock.


   
   Nu numai ca sunetul este ca de cristal, ca poti identifica cu usurinta vocea aceluia cu care vorbesti, dar iti da si senzatia placuta ca te afli chiar fata in fata cu interlocutorul.

   Despre celelalte caracteristici tehnice ale lui A5 QUAD puteti afla in rezumat din lista de mai jos,iar in detaliu de pe site-ul allview.ro.   Aceasta bijuterie tehnologica oferita de compania romaneasca Allview are si un pret extrem de bun, avand in vedere toate lucrurile pe care stie sa le faca, de doar 599 de lei.

   Vi-l recomand cu caldura, daca vreti sa incepeti anul schimbandu-va vechiul telefon cu un smartphon la un pret accesibil, dar de o calitate superioara!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!