3 propuneri de la Wardrobe B pentru garderoba acestei primaveri!



Primavara isi face anuntata pe zi ce trece iminenta sosire, iar garderoba noastra trebuie improspatata cu macar doua-trei piese de rezistenta, care sa ne scoata din multime, sa ne puna in valoare personalitatea, sa spuna celor din jurul nostru ca au de-a face cu femei puternice, femei perfect ancorate in vremurile in care traim.

Din acest motiv si designerii au inceput sa creeze haine tot mai curajoase, folosind materiale si croieli pe care, in trecut, doar o mica parte a reprezentantelor sexului frumos indrazneau sa le poarte in locuri publice.

Astfel, in ultimele sezoane, una dintre cele mai importante propuneri ale acestora se poate reduce la doua cuvinte magice: „fuste piele”.

Pana nu demult, aceste articole din garderoba feminina erau unele mult prea sexy, destinate a fi imbracate doar la petrecerile cu prietenii sau la intalnirile romantice, in niciun caz nu puteai avea, de exemplu, o fusta de piele tip creion, daca mergeai la o intalnire business sau la un eveniment de clasa, deoarece riscai sa pari neserioasa sau chiar vulgara de-a dreptul.

Acum insa, fustele de piele sunt un must-have pentru orice femeie care se respecta, deoarece, datorita lor, isi poate exprima excelent felul de a fi.

Si cum fiecare dintre noi vrem sa purtam haine deosebite, mereu la moda daca s-ar putea, eu va recomand un magazin online de unde va puteti cumpara, o fusta frumoasa, din imitatie piele, cu talie inalta, care sa va puna in evidenta trupul zvelt, la un pret mai mult decat accesibil, de numai 150 de lei.





O puteti completa cu o bluza chic de dantela sau cu un sacou dama de culoare roz-pal,  cu un croi cambrat, maneca lunga,decolteul in forma de "V" si inchidere la doi nasturi, asortati.



Femeilor stilate, care sunt invitate la evenimente simandicoase, le recomand din gama de posete piele Wardrobe B, daca dispun de un buget generos sau de un iubit sau sot cu dare de mana, ce nu stie inca ce sa le daruiasca de Sfantul Valentin, o gentuta-plic piton glossy, care sigur o sa le satisfaca pe deplin asteptarile in materie de fashion.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!