Allview V1 Viper S - un smartphone de varf al gamei de dual SIM-uri a companiei brasovene

V1 Viper S - cel mai nou smartphone Allview isi are marea lansare astazi, 25 octombrie 2014, la marele eveniment de profil Mobile World Congress Barcelona 2014.





Noul flagship al gamei de Dual-SIM-uri este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, două camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean. Memoria flash de 16 GB este extensibilă până la 48 GB prin card MicroSD. 

„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview, referindu-se la produsul V1 Viper S.
Bateria de 2500 mAh dispune de o autonomie de pana la 9 ore in convorbire, ceea ce il face un smartphone foarte performant, care va multumi orice utilizator.

Allview V1 Viper S are o grosimea de  8,9 mm si doar 143 de grame,  o fiabilitate sporita, asigurata si de sasiul  intern, din magneziu, ce il face  rezistent la diverse socuri mecanice nedorite.




Smartphone-ul Allview V1 Viper S se diferentiaza de alte telefoane mobile inteligente si prin carcasa din spate, ce prezinta insertii albastru-metal si prin cele 2 capace de schimb,  alb sidefiu si galben.

Display-ul  IPS OGS de 5 inch prezinta o rezolutie HD de 1280x720 px si este protejat de zgarieturi  de Gorilla Glass 3.




Fotografiile realizate  cu acest smartphone sunt de-a dreptul spectaculoase, deoarece surprinde mai numeroase detalii, o paleta vasta de tonuri, de la umbre la evidentieri. 

Allview V1 Viper S are si alte functii speciale pentru aceia care au drept hobby fotografiatul sau pur si simplu sunt niste turisti impatimiti, mereu la "vanatoare" de amintiri de neuitat:

- Face detection: recunoaste si focalizeaza fetele persoanelor fotografiate;
- Geotagging: inregistreaza locatia fiecarei fotografii;
- Smile detection: surprinde  zambetele celor pe care vreti sa ii fotografiati;
- V Gesture: captureaza imagini prin semne;
- Red eye reduction: inlatura efectul de “ochi rosii”.


Allview V1 Viper S ofera si o multime de functii utile, dar si amuzante, in acelasi timp, pentru ca smartphone-ul tau cel nou sa fie cu totul si cu totul deosebit:

- Turn to mute: poti intoarce telefonul cu fata in jos pentru a-l pune pe silent atunci cand te suna cineva;
- Buton de shortcut-uri: pe ecranul telefonului, ai un buton de shortcut care te conduce catre: Home, Back, Meniu contextual, History si Blocare telefon;
- Guest mode: daca iti partajezi telefonul cu alti utilizatori, functia iti permite sa realizezi un ecran Home pentru invitat; 
- Daydream: telefonul se poate transforma usor intr-o rama foto digitala, pentru ca pozele tale sa fie admirate in toata splendoarea lor, pe generosul display de 5 inch.



Pentru mai multe detalii, intrati pe site-ul allview.ro.


V1 Viper S  Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere ale companiei brasovene incepand din luna aprilie, la pretul de 1.299 lei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!