Matar.ro, ajutorul lui Cupidon de Ziua Indragostitilor


Ziua Indragostitilor se apropie cu rapiditate, asa ca domnii deja au inceput sa se gandeasca cam ce cadouri sa le cumpere domnisoarelor si doamnelor din viata lor.

Florile au fost intotdeauna solutia salvatoare, alaturi de o cutie de bomboane fine, dar parca ar mai merge ceva pe langa.

Cum iarna si-a facut simtita cu prisosinta prezenta, m-am gandit in aceasta seara sa le dau o idee acelora dintre ei pe care jobul ii impiedica sa colinde magazinele, sunt in pana de inspiratie sau, pur si simplu, sunt prea comozi pentru a merge la mall doar pentru a cumpara daruri iubitelor din vietile lor.

Orice femeie viseaza mereu la cate o pereche noua de incaltari, indiferent ca vorbim de cizme, pantofi sau de niste sandale elegante, dar nu ar zice nu, nici daca ar fi vorba vorba sa isi completeze colectia de genti din garderoba personala cu una nou-nouta, de aceea, astfel de daruri vor fi intotdeauna primite cu entuziasm, alaturi de un buchetel simbolic de ghiocei, frezii sau zambile.

Suntem in era internetului si ce poate fi mai distractiv decat sa faci comenzi online, chiar daca esti barbat. Vorba aceea, Black Friday a fost un prilej foarte bun pentru un asemenea antrenament!


Matar.ro este un magazin virtual de unde puteti alege din peste 3000 de articole de incaltaminte si accesorii, vandute la niste preturi foarte convenabile, reduse mult in aceasta perioada a anului, incarcata de romantism.

In plus, comenzile se livreaza in maxim 24 de ore din clipa confirmarii telefonice a acestora, iar transportul, in toata luna februarie 2014, este gratuit pentru comenzi de peste 49 de lei, pentru ca, vorba aceea, sarbatorile dedicate fameilor se vor tine lant in urmatoarea perioada: Sfantul Valentin, Dragobetele, 1 martie, 8 martie si domnii trebuie ajutati in acest sens.

Tocmai de aceea este bine ca barbatii sa fie prevazatori si sa comande din vreme produsele dorite (pentru ca ele deja incep sa dispara de pe rafturile virtuale cu viteza destul de mare).

Cu un pic de efort internautic vor reusi totusi sa trimita comenzile, pentru a le bucura asa cum se cuvine pe iubite, dar si pe mame si surori, pentru ca si ele trebuie cadorisite cu aceste ocazii.

Daca vizitezi magazinul Matar.ro chiar din fotoliul tau, bugetul alocat pentru aceste achizitii iti va ajunge negresit. 

In loc de a merge la un mall (si ce barbat nu uraste sa mearga in mall... la cumparaturi, nu la film sau la terasa cu prietenii?!?), pentru a achizitiona un singur articol, fie ca vorbim de o pereche de incaltaminte de dama, fie de o geanta, le poti cumpara online rapid pe ambele, cu aceeasi bani, de pe site-ul pe care ti-l recomand calduros.

Eu mi-as dori, de exemplu, sa primesc de la iubitul meu luna aceasta, o pereche de cizme si o geanta deosebita, de calitate superioara.

O sa las calculatorul deschis si, cine stie, poate va pricepe mesajul subliminal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!