Un cadou stralucitor pentru micuta Alina

Petrecerea Alinei a pus-o pe jar pe amica mea Cerasela...
Cum, nu stiti cine este Cerasela? Cea mai tare fashionista pe care ati vazut-o vreodata, mereu la curent cu ce se mai poarta in marile capitale ale modei europene si mondiale.

Fetita ei de numai 8 ani ii calca pe urme, asa ca nu este de mirare ca maica-sa a tocit revistele de moda pentru copii, doar-doar o gasi ceva nemaivazut pentru mostenitoarea familiei, Alinuta cea rasfatata.

In final tot nu a gasit nimic, din cauza ca si-ar fi dorit o tinuta exorbitant de scumpa si, dupa opinia mea, destul de incomoda pentru o fetita de opt ani, care mai degraba ar trebui sa alerge, decat sa stea cuminte, precum o papusa de portelan intr-o vitrina.

Asa ca, dupa ce am lasat-o pe Cerasela sa fiarba nitel in suc propriu, dandu-si cu pumnii in cap ca nu stie ce sa ii faca la aniversare cadou copilei sale, tot eu am venit cu ideea salvatoare.

Am pus mana pe telefon si am sunat-o in dupa-amiaza trecuta si am invitat-o pe la mine pe acasa, spunandu-i ca am o idee geniala privitoare la ce sa i daruiasca Alinutei.

- Uite, i-am zis, m-am gandit sa renunti la alegerea unor haine si sa iti folosesti banii de cadou intelept, facand si o investitie in acelasi timp. Ce-ai zice de niste bijuterii? Poate niste cercei din aur pentru copii sau poate, de ce nu, o bratara din metal pretios. Ar fi o alegere perfecta, mai ales ca nici nu risti sa se demodeze, precum hainele de fite pe care vroiai tu initial sa i le cumperi!

Cerasela cugeta un moment, apoi imi dadu dreptate.

- Dar de unde sa ii cumpar, ma intreba ea... Nu ma mai descurc deloc in zona Centrului Vechi, de cand cu toate terasele alea... Stiam o bijuterie buna pe acolo... Oare o mai exista?

- La ce iti trebuie sa iei Bucurestiul la pas cand avem internet? Aduc acusica laptopul si gasim noi ceva care sa iti placa.

"Acusica" de care vorbeam a durat cam doua ore, dar in final, dupa ce am haladuit prin labiriturile internistice, am reusit sa ne hotaram dupa ce am ajuns pe un site la sectiunea "cercei BijuteriaTeilor.ro".

Deja Cerasela i-a comandat, punand in cosul virtual, alaturi de cerceii pentru Alina si o bratara din aur cu model deosebit pentru pentru ilustra sa persoana.



Acum asteapta nerabdatoare sa vina ziua cea mare, de 27 februarie, cand va avea loc marele eveniment: aniversarea fiicei sale minunate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!