In primavara asta alege odihna activa in mijlocul naturii in... Herastrau!

Iata ca luna martie este pe sfarsite, florile de primavara au inveselit deja Bucurestiul nostru mult prea prafuit, iar frunzele copacilor vor imbraca in zilele ce urmeaza intr-un verde crud parcurile orasului.

Cum nu toti ne permitem, din motive financiare sau pur si simplu din criza de timp, sa petrecem sfarsiturile de saptamana la munte sau chiar la mare, evident ca o iesire in Herastrau sau in Cismigiu ramane o alegere perfecta pentru bucuresteni.

Parcul meu de suflet ramane inca din copilarie Herastraul, mai ales ca am locuit foarte multi ani in apropierea acestuia.

Ce poate fi mai minunat decat sa iei o gura de aer curat in timp ce te plimbi cu vaporasul sau, de ce nu, cu hidrobicicleta, pe lac?

Evident, o plimbare cu barca pana la insula ramane un punct de referinta, mai ales pentru indragostiti, dar nu numai pentru ei.

In plus , Muzeul Satului ramane o destinatie de weekend perfecta, mai ales pentru aceia care, asemeni mie, cocheteaza cu pictura si grafica.

Cate sambete si duminici nu am petrecut cu dragii mei colegi de la Scoala de Arta, facand schite caselor taranesti aduse din cele mai diverse locuri din tara pana la noi, in Bucuresti!

Parca nici nu as locui in capitala asta atat de imbacsita cu gaze de esapament, decibeli peste limita suportabilului, mult praf, caini fara stapan, in momentele cand ma plimb pe aleile parcului...

In Herastrau uiti, fie si temporar, de tot ce e urat in Bucuresti, datorita luminii fluide, energiei apei, verdetii care te imbratiseaza din toate partile.

Dar pentru ca plimbarea prin parc sa fie perfecta, indiferent ca te-ai decis sa strabati la pas aleile sau sa te indrepti spre debarcader, sper ca sunteti de acord cu mine ca aveti nevoie de haine comode si, ce e mai important, de o pereche de incaltari potrivite.

Stiu, noi femeile adoram tocurile (cat mai inalte, daca se poate!), dar in Herastrau eu zic ca in primavara asta nimic nu s-ar potrivi mai bine la o rochie cu influente etno sau la o ie si niste blugi, decat o pereche de sandale de dama fara toc.

Internetul ne sta la dispozitie in acest sens cu o multime de propuneri de incaltari comode, care de care mai atractive.

Pentru ca este dificil de ales, ce-ai zice sa vezi oferta completa pe care profesionistii de la Asortie au pregatit-o pentru aceasta primavara si vara pentru noi, asa incat comoditatea sa fie la loc de cinste in materie de incaltaminte, fara insa a face vreun rabat elegantei.

Ca doar nu va imaginati ca eleganta unei perechi de sandale sta doar in numarul de centimetri ai tocurilor!

Sigur o sa gasesti ceva pe gustul tau, pentru ca escapada ta in weekend din oaza verde a Bucurestiului sa fie cu adevarat relaxanta.

Eu nu pot sa va urez decat shopping placut online si cat mai multe ore petrecute in mijlocul naturii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!