BePrecious - locul unde fiecare îşi poate găsi bijuteria dorită!



BePrecious, magazinul online de bijuterii dedicat frumuseţii, este locul unde poţi găsi, dacă ai răbdare să răsfoieşti pe îndelete paginile virtuale, o mulţime de giuvaieruri strălucitoare, care au puterea să îţi tranforme instant o ţinută obişnuită într-una cu adevărat spectaculoasă.

Despre frumoasele bijuterii din argint cu pietre preţioase si semipreţioase veritabile, oferite clienţilor de către magazinul BePrecious, am aflat pentru prima dată de la prietena mea Ramona, care îşi căuta de multe zile nişte accesorii potrivite pentru întâlnirea de după 10 ani cu foştii săi colegi de facultate.

Işi cumpărase Ramona o rochie superbă din ultima ei călătorie la Paris, dar de-abia acum, după ce bătuse zadarnic la pas magazinele de bijuterii de prin Bucureştiul natal, descoperise pe net, într-o după-amiază ploioasă, absolut din întâmplare, magazinul BePrecious, când tastase fără să îşi dea seama  cuvintele ce compun denumirea acestuia pe Google: "be precious"... "be precious"...

Uite aşa a ajuns ea pe un site special, ce adăposteşte, precum un cufăr preţios, bijuterii de argint cu adevărat de calitate, indiferent că vorbim de cercei, brăţări, medalioane sau cercei, podoabe ce pot fi achiziţionate extrem de simplu online, separat sau sub forma de seturi.


Ramona a reuşit astfel să îşi găsească un set delicat compus din cercei şi pandantiv cu granate de 2 carate, ce au completat cum nu se poate mai fericit brăţara de argint cu acelaşi tip de pietre semipreţioase pe care o primise în dar de la soţul ei, anul trecut, la aniversarea căsătoriei lor.

Evident, la întâlnirea cu foştii colegi a facut senzaţie cu rafinamentul ţinutei sale, departe de orice stridenţă, mai ales că şi-a mai comandat, tot de pe site, si un set de cosmetice Bella Pierre, pentru un machiaj de calitate, de care a fost extrem de mulţumită.

La îndemnul Ramonei am accesat şi eu linkul către magazinul electronic de bijuterii BePrecious şi am fost extrem de incântată de eleganţa bijuteriilor, modelele variate,  dar şi de preţurile convenabile, pentru toate buzunarele,  la care acestea sunt oferite spre vânzare.

Favoritul meu este un pandantiv cu trei inimioare înlănţuite, care pentru mine are un simbolism aparte.


Cu siguranţă va fi al meu cât de curând, deoarece caut de mult acest model deosebit, în care cele trei inimioare de argint, înnobilate cu citrin, ametist si peridot, să fie înlănţuite aşa cum sunt acelea din micuţa mea familie.

Ce bijuterie mai frumoasă decât aceasta poate exista, ce alt accesoriu-talisman te poate face să fii instant... BePrecious?

Acestea fiind spuse, nu pot decât să vă îndemn şi pe voi să vizitaţi acest loc stralucitor de pe Internet, unde, cu siguranţă, un giuvaier vă aşteaptă cuminte şi pe voi să îl descoperiţi şi să il luati acasă!

- articol  scris pentru Concursul "Primavara Bloggerilor"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!