Noul site Danone - un produs virtual delicios!

Danone Romania a depasit deja pragul psihologic de 5000 de zile de functionare pe meleagurile mioritice, asa ca, acum cand a intrat "in cel de-al patrulea cincinal" era firesc ca pe langa alte surprize placute, cu care ne-a obisnuit in ultimii ani, sa isi schimbe si ambalajul virtual al site-ului de prezentare, dar si sa isi imbunatateasca mult... continutul!

De cum dati clic pe linkul ce va poarta in lumea Danone, o sa gasiti un portal intesat cu informatii, prezentate extrem de atractiv, ce te vor tine, pe tine, vizitator pofticios, multe minute pe paginile sale.

Departe de a fi un banal site de prezentare seaca a misiunii, produselor si modului de contactare a companiei, asa cum sunt o multime pe internet, avem de-a face cu un loc ce te indeamna, prin lucrurile pe care ti le ofera spre lecturare, sa devii mai constient de importanta unei alimentatii sanatoase, de legatura indisolubila dintre om si natura, sa intelegi cat de important este sa consumam acest aliment aparent modest: iaurtul, pentru dobandirea starii de bine, a unui zambet interior si, de ce nu, a unuia exterior, indiferent de varsta pe care o avem.



Imbinand elementele referitoare la traditia Danone cu modernismul anului 2014, o sa aflati o multime de lucruri interesante despre cum se produce iaurtul,  intr-o calatorie spectaculoasa pe Drumul Laptelui, despre cum ar trebui sa mancam sanatos in aceasta lume in care alimentele "adevarate" devin o raritate si, nu in ultimul rand, care sunt legendele urbane (miturile) despre iaurt.

Imi place ca pe site exista si o sectiune denumita inspirat CENTRU MEDIA, foarte utila pentru fanii brandului, care isi doresc sa fie la curent cu ultimele noutati si sa admire ultimele instantanee foto si video de la evenimentele Danone.

Compania Danone, intrata pe piata romaneasca in anul 1999, a ajuns sa produca zilnic peste 1 milion de iaurturi, ceea ce nu este de ici, de colo, pentru o tara cu vreo 19 milioane de locuitori.

Copiii sunt mari consumatori de iaurt, asa cum sunt si mari amatori de jocuri pe internet, de aceea mi-ar placea ca pe site, in afara de referirile la Paharino, ghidul-mascota ce ii insoteste pe acestia in vizitele la fabrica Danone, sa existe si niste joculete haioase, interactive, care sa poata sa fie accesate de pe laptop, tableta sau smartphone.




In plus,  mai multe fotografii si videoclipuri in galeria special creata in acest sens ar fi binevenite, pentru ca, asa cum stim, o imagine face uneori mai mult decat o mie de cuvinte.

Vizitati si voi noul site Danone, pentru ca sigur o sa gasiti o multime de informatii interesante!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!