O vacanta in Delta Dunarii, visul unui viitor absolvent de liceu

Ma tot gandeam ce o sa fac in aceasta vacanta de vara... Vreau ca dupa ce termin perioada cu bacul sa merg si sa ma relaxez impreuna cu gasca in Delta Dunarii. Imi place mult acea locatie si imi doresc de multi ani sa ajung acolo. Asta pentru ca sunt un mare fan al pescuitului si acolo sunt cele mai bune locuri unde pot sa prind peste mare si frumos. 

Sunt innebunit dupa peste si as manca numai asa ceva, daca as putea. Am reusit sa gasesc pe http://www.danube-delta-resort.ro/ro/oferte-speciale niste oferte speciale atractive, extrem de calitative pentru cazare. 

Nu este deloc scump si de aceea pot sa stau acolo cate zile vreau. Va fi o experienta de vis si sunt sigur ca o sa mai ma duc si peste cativa ani, daca nu reusesc la anul. M-am gandit sa imi iau si prietenii cu mine, ca sa ne si distram mult. 

Cei de la Danube Delta Resort au oferte foarte bune pentru cazari, asa ca voi putea sa iau 2-3 prieteni. Pare a fi o pensiune OK care are si piscina. Este exact ce ne trebuie ca sa ne distram la maxim, atunci cand nu pescuim. 

Pe http://www.danube-delta-resort.ro/ro/pagina/tarife sunt afisate exact toate tarifele pentru fiecare sezon.

In sezonul de vara preturile sunt acceptabile, din punctul meu de vedere. O sa merg si eu la Delta Dunarii sa vad cum este. D-abia astept sa ajung acolo si sa ma simt bine cu prietenii mei. Sunt sigur ca voi avea parte de o vacanta de vis pe care nu o sa o uit usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!