Pregateste-te de vara apeland la Miniprix!

Este vara, a venit vremea sandalelor. 

Cu talpa joasa sau cu platforma, cu toc inalt, din piele naturala sau cu talpa ortopedica, toate te asteapta pe site-ul Miniprix ca sa le achizitionezi. 

Si asta nu este tot caci gasesti foarte multe sandale ieftine, pretul lor incadrandu-se in intervalul 14 lei – 120 de lei. 

Un adevarat chilipir, asa ca nu mai sta pe ganduri si da click in sectiunea sandale dama pentru a vedea cele mai noi modele si pentru a nu rata ofertele. 

Din sutele de modele sigur ceva iti va face cu ochiul. Iar daca tot ai intrat pe site iti vei da seama ca poti cumpara foarte multe haine ieftine de la Miniprix, deoarece gasesti mii de produse care asteapta sa fie achizitionate.

 Au de toate: pentru femei, pentru barbati, pentru copii, incaltaminte si accesorii. 

Listele de produse sunt lungi deoarece numai pentru femei gasesti urmatoarele categorii: accesorii, bluze, camasi, costume de baie, costume/sacouri, dresuri, sosete si colanti, fuste, geci/jachete/blazere, genti, incalataminte, intim, jeans, maternitate, pantaloni, pantaloni scurti, pijamale si lenjerie intima, pulovere si hanorace, rochii, salopete, sport, topuri/tricouri, uniforme si echipamente de protectie. 

Si, din fericire, la capitolul barbati, de asemenea, lista nu este deloc subtirica. 

Nici la capitolul copilasi, Miniprix nu se dezice, avand hainutele pe categorii de varsta astfel incat sa gasesti ceea ce ai nevoie foarte repede: bebelusi 0-24 luni, copii 2-8 ani, copii 8-16 ani, jucarii si jocuri pentru ce mai mici dintre noi. 

Trebuie doar sa iti faci timp sa rasfoiesti zecile de pagini cu mii de produse pentru a gasii ceea ce ai nevoie. 

Dupa ce te hotarasti, iti umpli cosul, dai comanda si astepti ca produsele sa iti vina acasa, iar daca ai nelamuriri poti pune intrebari de luni pana vineri intre 8:00-19:00, iar sambata intre 8:00-16:00 la numerele de telefon: 0728.421.736 – la Vodafone, 0754.487.043 – la Orange si 0765.634.842 – la Cosmote sau mai ai varianta de a pune intrebarile dorite  pe una dintre urmatoarele adrese de mail: 

feedback@miniprix.ro ori vanzari@miniprix.ro. 

Si pentru ca Miniprix isi doreste sa vina in ajutorul clientilor sai din toate punctele de vedere, pe site gasesti si produse partener: electronice, electrocasnice si IT; casa, gradina si masina; alimente; frumusete si sanatate; arta si carti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!