Total Pro Beauty si un uscator de par profesional: Ceriotti Zero

Ceriotti ZeroUscatorul de par Ceriotti Zero - un rasfat profesional accesibil oricui!

Am decis ca in vara aceasta voi acorda intaietate propriei persoane, asa ca am decis sa ma rasfat cu cele mai noi produse de infrumusetare corporala.

Evident, nu am uitat nici de parul meu ondulat, destul de lung pentru a necesita un oarecare efort in a-l usca in mod profesional.

Uscatoare de par acasa ma feresc sa folosesc, deoarece mi-e teama sa nu imi ard buclele rebele, asa ca astept sa se usuce singure, daca nu am norocul sa ajung la un salon de coafura.

Mereu m-am intrebat de ce nu am putea sa avem si noi, in propriul domiciliu, ustensilele profesionale pe care le folosesc stilistii... 

Producatorii au de multe ori preturi prohibitive la asemenea obiecte, de stricta necesitate in demersul nostru de a ne intretine frumusetea naturala si chiar a o accentua pe cat se poate si acasa, pentru ca nu mereu avem suficienti bani pentru a merge la salon.

Iata insa ca in aceasta dupa-amiaza, haladuind la intamplare pe oceanul internautic, am ajuns pe un website care vinde aparatele strict necesare profesionistilor ce lucreaza in saloanele de infrumusetare, la niste preturi fara concurenta.

Mai mult, unele dintre aceste produse, printre care si uscatoarele de par profesionale au niste preturi extrem de accesibile, pentru a le cumpara chiar si de catre noi, beneficiarii finali ai acestora.

Uscatorul de par Ceriotti Zero, de productie milaneza, este unul absolut novator, incluzand tehnologii de ultima ora care il fac un produs  extrem de util in orice casa, nu doar in saloanele de coafura, ci si unul extrem de prietenos cu mediul, consumul de energie fiind redus la jumatate.

Mai exact, uscatorul de par Ceriotti Zero are o putere de 1250 W, dar un randament de 2500 W.

Randamentul exceptional este dublat de manevrabilitatea crescuta si, ce este cel mai important, nu exista pericolul arderii parului.

Iata specificatiile producatorului pentru acest minunat uscator de par profesional Ceriotti Zero:

- 2 viteze si 4 nivele de temperatura;

- ergonomic cu functie antialunecare;

- jet de aer foarte rece - filtru de inox;

- reductor jet aer rece, pentru periat normal;

- reductor jet  aer foarte rece, pentru parul rebel.


Tensiune - 220-240V

Putere - 1.250 nominal (2.500 real)

Frecventa - 50/60Hz

Tip Motor - AC K16 J12

Dimensiuni motor - P 12 Ø 54mm

Durata de viata garantata - 1.500h

Rotatii pe minut - Rpm 17.400

Putere motor - 150W

Material - NYLON PA 6,6

Culoare - Alb Eco

Greutate - 460gr

Cablu - H05 VVF FLEX

Lungime cablu - 2x1 3mt

Temperatura - 125°C

Capacitate aer - 77,5 m³/h

Viteza aer - 37,8m/s

Nivel de zgomot - 70Db

Racire - pe aer



Ceriotti Italia este la ora actuala unul dintre cei mai importanti producatori mondiale de mobilier profesional si aparatura diversa pentru coafura.

O garantie a faptului ca uscatorul de par Ceriotti Zero este extraordinar de performat este data si de faptul ca, de la aparitia sa, nu cu multa vreme in urma, s-a incercat copierea lui, in Italia starnindu-se si un mare scandal pe aceasta tema, a punerii de piata a unor uscatoare de par ce aduceau cu Ceriotti Zero, fara a fi altceva decat niste clone, cu valoare chiar... zero.

Firma milaneza Ceriotti are peste 20 de ani in domeniul Hair&Beauty si concepe exclusiv echipamente, accesorii si mobilier pentru saloanele de coafura de top din intreaga lume, asa ca a luat masurile cuvenite, pentru elegantul uscator de par Ceriotti Zero sa ajunga la aceia ce isi doreau un produs cu adevarat revolutionar.

Stil, design rafinat, extrem de modern, in ton cu tendintele modei, dar si cu cele de protectie a mediului, alaturi de niste preturi competitive, au facut din brandul Ceriotti unul dintre cei mai mari jucatori de pe pietele de profil ale lumii, asa incat produsele sale si-au castigat in timp o binemeritate notorietate.

Nici Romania nu a fost uitata, asa ca, gratie magazinului online Total Pro Beauty, putem avea chiar si noi, clientii doritori de electrocasnice performante, produse Ceriotti fix la noi acasa, nu doar saloanele luxoase din marile orase ale tarii.

Pe site-ul Total Pro Beauty gasim o multime de produse interesante, grupate pe categorii si sectiuni.

Astfel, ne putem orienta usor in cautarile noastre, indiferent ca sunteti reprezentantul unui salon de frumusete sau doar o persoana fizica, ce isi doreste o ustensila "ca la salon".

Si chiar avem de unde alege, indiferent ca este vorba de cele mai in voga produse de epilat, sterilizatoare, aparatura cosmetica, cosmetice profesionale, frizerie si coafor, articole de unica folosinta sau de manichiura.

Comenzile, trimise online sau telefonic, se livreaza chiar in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 24 de ore, oriunde in tara.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei, iar garantia este extinsa la 3 ani.

Intra si tu in magazinul online Total Pro Beauty chiar acum si sigur vei gasi un produs pe care sa ti-l doresti chiar azi!


magazin electronic produse profesionale saloane frumusete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!