Vulpea Pamatuf, specialista in servicii de curatenie sclipitoare!

Firma de curatenie de care vreau sa va vorbesc astazi este una cu totul si cu totul deosebita.

Nu neaparat pentru ca isi are sediul in Bucuresti, in vanghelianul meu sector 5, ci, mai ales, pentru ca acopera o gama larga de servicii de curatenie, prestate la un nivel cu adevarat profesionist, de mai bine de sase ani, de cand a fost infiintata de catre un intreprinzator vizionar.

servicii curatenie rezidentiale si la firma


Curatenie rezidentiala completa la domiciliul tau, indiferent ca stai la bloc sau la casa, curatenie pardoseli, curatenie dupa evenimente sau curatenie de intretinere, pentru firma ta, asa cum scrie la carte, de toate se poate ocupa la inalte standarde de calitate Vulpea Pamatuf!

Echipamente de curatenie de ultima generatie, personal calificat in manevrarea acestora, consiliere gratuita oferita de specialistii companiei, in ceea ce priveste cele mai bune variante de actiune focusata, pentru ca, acasa sau la birou sa ai parte de un mediu cu adevarat sanatos, unde pana si ultima urma de murdarie sa fie eliminata fara ezitare, plus un raport calitate-pret de invidiat pentru diferitele servicii de curatenie oferite beneficiarilor, iata cu ce se lauda deja albastruia Vulpe Pamatuf.


La inceput, in 2008, firma de curatenie  bucuresteana, avea un nume mai greu de retinut, ROVENT INVEST SRL, asa ca oamenii ce aduc curatenia in casele sau birourile noastre s-au gandit ca ar trebui sa gaseasca o denumire mai amuzanta, mai usor de memorat si care sa se refere si la ceva foarte familiar, care, neaparat, sa aiba legatura si cu obiectul de activitate al firmei.

Si pentru ca la indepartarea prafului se foloseste de obicei un pamatuf, ce poate sa fie mai asemanator cu o asemenea ustensila de facut curatenie decat... coada stufoasa a unei vulpi?

Stefan Calutu, fondatorul acestei renumite firme de curatenie, spunea ca Vulpea Pamatuf este personajul de care se simte foarte apropiat: “Ea este un personaj prietenos, dar in acelasi timp cat se poate de serios… Este specialista in curatenie sclipitoare”.

Curtea de Apel Bucuresti este, de exemplu, una dintre institutiile de marca, unde Vulpea Pamatuf isi face cu prisosinta datoria.

Si, trebuie sa recunosc ca, intotdeauna cand am avut procese acolo, in calitate de avocat, am remarcat cat de curate sunt toate spatiile instantei.

Vulpea Pamatuf  pune in ultima vreme la dispozitia clientilor si  servicii de curatenie relativ noi pe piata romaneasca de profil precum: curatare tip „biohazard”, curatare grafitti, precum si curatare cu gheata carbonica, curatare fatade cu alpinisti utilitari, curatenie industriala.

servicii profesionale curatenie


Chiar de esti persoana particulara si vrei sa faci o curatenie generala dupa constructor, de exemplu, poti sa apelezi la firma de curatenie amintita care, rapid, fara a-ti deranja vecinii, la niste preturi fara concurenta, te scapa de stres, efort si timp pierdut inutil.

Pentru lista completa a serviciilor de curatenie, tarifele practicate, dar si pentru a citi niste articole deosebit de interesante pe blogul companiei, va invit sa le accesati site-ul.

Pentru competitiva firma de curatenie click aici!

Iar daca oachesa Vulpe Pamatuf v-a convins, dati-le iute un telefon si stabiliti un plan de atac contra murdariei. Nu veti regreta!

Datele de contact ale firmei sunt urmatoarele:

Vulpea Pamatuf
Firma de curatenie Bucuresti
Str. Raditei Nr. 21, Bucuresti, Sector 5, 051801, Romania
tel: 0765 390 791

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!