"8 saptamani de prospetime" - o campanie de promovare inedita a noilor balsamuri de rufe SILAN!

„8 saptamani de prospetime” este cel mai interesant concurs online la care am participat vreodata in cei aproape doi ani de cand scriu advertoriale pentru diferite competitii desfasurate pe internet.

De ce opt saptamani de prospetime? Pentru ca atat dureaza si prospetimea Silan de la Henkel, balsamul inovator care, datorita capsulelor parfumate, face ca sifonierul tau sa se transforme intr-o gradina de flori inmiresmate.

Nu-i vorba, chiar si in momentele in care te misti sau iti atingi hainele, un parfum suav cu note mediteraneene, de liliac sau de pajiste inflorita te invaluie bland, trezindu-ti cele mai frumoase amintiri...

Si pentru ca am vorbit de flori, ce floare mai frumoasa decat trandafirul poate exista pe lume?

Asa ca, in cadrul campaniei de promovare a noilor balsamuri marca Silan, bloggerilor si jurnalistilor li s-a adresat o provocare de nerefuzat: sa pastreze prospetimea unor trandafiri la ghiveci vreme de minim doua luni...

Dupa cum se stie, trandafirii pitici la ghiveci nu sunt chiar foarte usor de intretinut, dar ce satisfactie mai mare decat sa stai la bloc si sa ai pe balcon sau chiar in camera trandafirii tai personali, care sa-ti deseneze in fiecare zi un zambet larg pe chip?

Concursul „8 saptamani de prospetime” este extrem de provocator mai ales prin faptul ca are doua parti: una pur practica, de ingrijire a minunatilor trandafirasi portocalii, iar alta „clasica” de postare a unor fotografii privind evolutia saptamanala a acestora si de scriere a unor articole legate de ei si promovarea lor nu doar pe blog, ci si pe retelele de socializare.

La final, prin tragere la sorti, opt bloggeri si jurnalisti norocosi vor castiga niste vaze pictate manual, cu adevarat superbe.

Sincer, eu mi-am ales-o deja pe-a mea, dar nu stiu daca sortii vor fi darnici...

Oricum, ghiveciul cu trandafiri pitici de culoare portocalie, ajuns la mine cu promptitudine, este deja un cadou grozav, in primul rand pentru ca este vorba de un dar viu...

Si voi avea multa grija de aceste flori superbe, pentru ca ele sa ramana la fel de frumoase si peste doua luni, la incheierea competitiei de promovare a noilor balsamuri de rufe Silan.


Iata minunatii mei trandafiri, cum aratau la cateva minute dupa ce i-am primit de la curier: