59sec – o aplicatie ce maximizeaza profitul magazinelor online!

59sec - metoda prin care afaceristii online pot sa isi creasca rata de conversie pana la 100%!


De cate ori nu v-ati necajit pentru ca ati pierdut un client  important doar pentru ca nu ati fost pe faza la momentul in care v-a contactat, pentru ca aveati altceva de facut sau pur si simplu v-a fost prea lene (voua sau agajatilor dvs.) si nu ati verificat leadurile?Ups! Nu stiti ce inseamna un „sales lead” sau, mai prescurtat, ca suntem in epoca vitezei, un „lead”?

In linii generale un sales lead este un o oportunitate de vanzari sau, mai concret, un client potential, adica cineva dispus sa asculte, care are capacitate de plata si are nevoie de produsul/serviciul pe care dvs. il oferiti spre vanzare.

Iata ca a aparut si la noi o metoda ca acesti potentiali clienti sa fie transformati intr-o masura mult mai mare in clienti adevarati!

59sec este acel serviciu lunar, propus de Constantin Ferseta,  care vine in ajutorul companiilor pentru a-si imbunatati timpul de raspuns la solicitari.

59sec este acea aplicatie de care aveau nevoie ca de aer proprietarii de magazine online, dar si prestatorii de servicii ce isi promoveaza afacerile pe internet (indiferent ca vorbim de avocati, notari publici, consultanti financiari sau chiar specialisti in Feng Shui).
Ba chiar si bloggerii care scriu advertoriale comandate de diverse companii au un sprijin de nadejde in acest plugin de wordpress care, desi la prima vedere nu a inventat roata, poate face diferenta in aceasta perioada zbuciumata economic in care suntem nevoiti sa incercam sa gasim cele mai bune metode de supravietuire in segmentul nostru de afaceri, fie ele mici sau mari.

In linii generale, 59sec ajuta companiile si liber-profesionistii sa raspunda RAPID, in mai putin de un minut, la solicitarilor potentialilor clienti.

Intr-o lume concurentiala ca a noastra, nu e suficient sa ai produse si servicii calitative, mai trebuie si sa dai un feedback cat mai repede, deoarece utilizatorul de pe internet este obisnuit sa obtina totul imediat ce a lansat o (potentiala) comanda de produse sau servicii pe un site.

Dar pentru a primi raspuns, mai ales daca site-ul apartine unei firme mici sau unui liber-profesionist, este mai intai nevoie ca acela/aceia ce ofera bunurile sau serviciile respective sa stie ca un potential client si-a manifestat interesul in legatura cu ele si a lansat un semnal in acest sens.

Daca raspunsul la solicitarile potentialilor clienti vine aproape instantaneu (iar cu ajutorul aplicatiei 59sec  de-acum acest lucru este posibil!), rata de conversie, de transformare a leadurilor in clienti ce fac comenzi ferme poate sa creasca pana la aproape 100%! iar acest lucru conduce, desigur, la maximizarea profitului.


Cum functioneaza aplicatia 59sec ?Dupa incheierea unui contract in acest sens, pe site-ul 59sec.ro, patronul de afacere poate beneficia de o serie de servicii extrem de utile:

- prelucrarea leadurilor venite prin contact form (generat cu Contact Form 7 sau Gravity Forms) sau prin email si trimiterea lor sub forma de notificare urgenta pe smartphone (iOS, Android si in curand Windows Mile), tableta sau desktop, ca alerta pe site (sonor - un jingle de masina de marcat, dar si vizual) sau email.

In plus, aplicatia 59sec prezinta si numeroase facilitati menite sa ii ajute pe antreprenorii care se aboneaza la aceasta aplicatie isteata sa isi gestioneze eficient leadurile (CRM, statistici, notificari, echipe de angajati/vanzatori etc).Daca aveti o afacere online la inceput de drum, una care cam scartaie din cauza numarului mic de clienti, sau  daca pur si va merge bine, dar vreti sa va maximizati profiturile, aplicatia 59sec este pentru dvs.!
2 comentarii:

  1. Multumim Giulieta pentru cuvintele frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aplicatia 59sec chiar este extrem de interesanta pentru antreprenorii care au afaceri in online!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!