Artist vizual caut urgent logo profesional care sa imi defineasca stilul!




Se intampla cateodata, cand te izbeste in moale capului inspiratia, sa devii peste noapte... artist vizual.

Iti cumperi culori, sasiuri cu panze, manechine de lemn, cutite de pictura, sevalete, creioane pentru crochiuri, iti rezervi un domeniu pe net cat mai sugestiv, ba chiar incepi sa lucrezi si la site-ul de nisa, precum si la pagina de pe Facebook „de artist”, planifici sa iti comanzi pana si carti de vizita cool, demne de un creator de arta modern, cand... la fel de brusc precum ai inceput toata aventura asta colorata, iti dai seama ca ai nevoie de un logo spectaculos, care sa te scoata in evidenta din multimea uneori stridenta, alteori potolita, a artistilor plastici de aici sau de aiurea...

Evident, fiind tu insuti creator de imagini, iti zici ca nu e mare scofala, dar mai apoi iti dai seama ca, daca vrei ceva de calitate, trebuie sa lucrezi cu profesionistii.

Asa se face ca pentru servicii de design logo am decis sa apelez la site-ul www.logo1.ro, pentru ca trebuie sa fiu number one cat mai rapid.

A trecut vremea cand artistul era prin definitie un ins ce suferea de foame in timp ce picta intr-un atelier igrasios, visand la celebritatea pe care o va avea... dupa moarte.

In zilele noastre, arta chiar este o afacere, iar daca esti constient de acest lucru, poti obtine si profit din creatiile tale, nu doar spiritual, ci si pe plan financiar, imediat.

Un logo poate sa fie semnul tau de recunoastere, asa cum semnatura de pe tablourile tale este unica.

Designerii de la Logo1, cu o experienta de peste un deceniu in materie de realizare logo firma, dar si de embleme, design pentru etichete si ambalaje, alaturi de pachete de identitate companie formate din design carte de vizita, design coala cu antet, design plic personalizat, pot ajuta orice companie, mica, mijlocie sau mare, dar si liber-profesionistii, ca sa fie usor recognoscibili.

Daca ma refer strict la ce ma intereseaza pe mine, un semn distinctiv pentru creatiile mele plastice, logo-urile celor de la logo1.ro sunt 100% originale, pretul de executie este rezonabil, clientii isi pot alege dintr-un numar mare de propuneri de design logo si beneficiaza de revizii nelimitate ale acestora, iar timpul de executie este cuprins intre 2 si 4 zile lucratoare, pentru propunerile de logo, functie de complexitate si de cerintele beneficiarului.

Mai mult, pentru aceia ce nu prea se prea pricep webdesign, o echipa complexa poate sa se ocupe si de realizarea siteului, precum si de promovarea acestuia.

Preturile pentru realizarea design-ului unui logo profesional pornesc de la 350 de lei si se opresc undeva pe la 650 de lei, ceea ce nu este deloc mult, daca tii la imaginea afacerii tale.

Ceea ce trebuie specificat este faptul ca designerii de la Logo1 doar propun clientului ceea ce cred ei ca ar fi definitoriu pentru afacerea acestuia, decizia finala apartinand insa intotdeauna beneficiarului, deoarece totul se petrece ca si in situatia in care mergi la stilist: trebuie sa te simti bine cu imaginea ta viitoare sau, in cazul de fata, cu logo-ul firmei tale!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!