Back to school: Cumpara tablete ieftine in rate pentru gemeni de la Bocris!

Scoala a inceput de o saptamana, iar parintii pot fi gasiti si in acest weekend in goana prin mall-uri dupa ultimele rechizite.

E greu si pentru a dota cu cele necesare pentru scoala un singur copil, ce te faci insa daca ai... gemeni?Totul se dubleaza, iar cheltuielile devin uneori astronomice, mai ales daca nu te dau banii afara din casa!

Insa, daca esti un parinte smart, poti sa te descurci si daca ai doi copii in aceeasi clasa, care vor (sau nu!) articole scolaresti la fel, trebuie doar sa apelezi la minunea secolului 21 denumita simplu: INTERNET.

Din magazinele virtuale poti sa comanzi mult mai ieftin uniforme, ghiozdane cool, caiete, manuale, creioane si stilouri, acuarele si blocuri de desen.

Mai nou, tabletele vor fi gadgeturi pe care se va lucra in mod uzual la clasa, asa ca sigur o sa ai nevoie si de a cumpara unele noi pentru copiii tai.

Tocmai de aceea, m-am gandit sa va recomand si voua un magazin online IT aflat pe piata de circa doua decenii, de unde puteti cumpara la niste preturi excelente, tablete ieftine, dar si laptopuri, aparate foto, imprimante multifunctionale.Ce este cel mai interesant pe Bocris, magazinul virtual de care va povestesc, este faptul ca poti procura chiar si tablete in rate, pentru copiii tai, asa incat sa iti fie mai suportabile cheltuielile cu scoala celor mici.

Sa zicem ca vrei sa le cumperi in aceasta toamna cate o tableta Colorovo CityTab Lite ...

La pret normal ai da pe ele 599 de lei x 2, adica nu mai putin de 1198 lei... Daca le cumperi insa la pretul promotional de pe Bocris, ai o reducere de 200 de lei/tableta, asa incat ele te vor costa doar 798 de lei, iar cei 400 de lei economisiti iti ajung ca sa cumperi si un Multifunctional Laser Alb Negru Brother DCP-1510E A4 20ppm USB DCP1510EYJ1, la pretul foarte bun de doar 399 de lei.

Asta afacere, nu-i asa?

Intra si tu chiar azi pe Bocris.ro si alege din promotiilor lor de toamna cele mai bune oferte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!