iPhone 6 a ajuns in Romania! Castiga unul prin tragere la sorti, la concursul de pe site-ul cristianchinabirta.ro!

iPhone 6, telefonul inteligent de care s-a tot vorbit in ultimele saptamani, iata ca a ajuns cu o viteza fulgeratoare si la noi in tara, lucru deloc de mirare, daca ne gandim cat de conectati suntem noi toti la tehnologia de ultima ora. In definitiv, cu ajutorul acestor device-uri ne putem pune la lucru creativitatea proverbiala!Nu-i asa ca nu mai pare nimic extraordinar ca si tara noastra este pe harta lansarilor mondiale Apple?

Gratie oamenilor de la Quickmobile, despre care v-am mai povestit pe acest site si in luna trecuta, iata ca si fanii iPhone din Romania pot sa si-l achizitioneze acum, in acelasi timp cu aceia din State, daca, evident, dispun si de suma corespunzatoare.Daca nu dispun, exista doua variante: fie isi vand iPhone-ul vechi si adauga restul de bani pana la concurenta sumei, fie... participa la concursul lui Chinezu, care ofera un asemenea telefon istet prin tragere la sorti.

Nitica sansa, multa adrenalina si poti sa fii marele castigator!

Probabil ca in cele zece zile de la Marea Lansare ati reusit sa vizionati online filmuletele de prezentare ale acestui telefon despre care o vara intreaga s-a tot discutat, atat de invaluit in mister a fost.

Trebuie sa recunoasteti ca arate excelent ca design, cele trei variante de culori, Space Gray, Silver si Gold, in care poate fi cumparat, pot acoperi gusturile diferitilor utilizatori, iar despre performantele tehnice ale aparatului mobil se pot spune destule multe lucruri bune. In plus, iPhone 6 Plus face trecerea la phablet, gadget-ul ce va fi tot mai cautat in perioada urmatoare.


In magazinul virtual al celor de la Quickmobile preturile la variantele de iPhone 6 si iPhone 6 Plus variaza intre intre 3.4999 lei si 5.499 lei.


Oricum, un sfat prietenesc: daca ajungeti posesorii unui asemenea telefon smart, indiferent ca il veti comanda online de pe www.quickmobile.ro sau il veti castiga la competitia Chinezului organizata pe www.cristianchinabirta.ro, nu il loviti de ciment sau nu il dati pe mana unui invidios care „sa il faca scapat” pe jos. Daca nu aveti o garantie speciala pentru asemenea situatii o sa il vedeti cum se distruge iremediabil si nu v-ati dori una ca asta, dupa ce l-ati dorit cu atata ardoare in ultimele luni. Este sensibil la socuri pentru ca producatorii, mai mult ca sigur pentru a reduce costurile de productie, nu l-au facut si indestructibil la contactul cu suprafetele dure.

Iata un filmulet edificator in acest sens!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!