Lady-shoes.ro si promotiile sale imbatabile: doua perechi de pantofi la pret de una!

Ma uitam acum la un videoclip al trupei „Taxi” vechi de vreo sapte ani, insa extrem de la moda si acum...


Frumoasa melodie si cu miez, frumoasa idee regizorala pentru un filmulet, dar, uitandu-ma pe geam, mi-am dat seama ca totusi vremea rece va sosi in curand, insa eu inca mai visez la plimbari in sandalute prin parcuri cu liliac inflorit (tocmai ce au aratat la televizor asa minune de octombrie!)...

Zau ca as avea nevoie de niste pantofi, ba chiar si de niste botine sau poate chiar de niste cizme... Ca acum da inghetul si eu nu am cu ce ma incalta!

Evident, am o gramada de incaltari din anii trecuti, inca bune, dar imi trebuie ceva noutati, ca doar nu o sa port perechile vechi!

Asa stand lucrurile, am deschis iute laptopul si am inceput sa caut pe net un magazin cu pantofi dama de calitate superioara, din import, dar cu preturi cat mai bune.

Sansa a fost de partea mea si uite asa am ajuns pe lady-shoes.ro, un magazin unde am intalnit niste promotii extraordinare: cine comanda doua perechi de incaltari, chiar daca sunt modele diferite, o primeste pe aceea cu pretul mai mic gratis! Iar preturile sunt oricum excelente! Mai ales ca marfa este straina, din Franta, Spania, dar si din Italia. Cine nu si-ar dori niste pantofi italienesti la preturi accesibile pentru buzunarul romanesc?




In definitiv este si pacat sa nu comandam doua perechi la asa promotie, chiar daca avem nevoie doar de una singura... Sunt o gramada de oameni necajiti care nu isi permit o pereche de pantofi noua, iar acum, foarte aproape de inceperea lunii cadourilor, putem sa daruim mai departe acea pereche de incaltaminte de calitate primita cadou la inmanarea coletului de catre curier.



Intrati si voi pe site-ul celor de la lady-shoes.ro si alegeti-va pantofii preferati pentru a va darui voua insiva o stare de bucurie, dar si altora, prin intermediul unui cadou frumos!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!