Accesorii de bucatarie, moderne si ieftine, gasesti pe Comenzi.ro!

Tanti Elvira isi sarbatoreste duminica viitoare cu fast cele 60 de primaveri, chiar daca afara este sfarsit de noiembrie si, asa cum a facut de cand se stie, o sa dea mare petrecere, pentru ca nimic nu e mai minunat pe lume decat sa iti aniversezi ziua de nastere alaturi de cei dragi sufletului tau!

Toate bune si frumoase, dar uite ca acum sunt in cautare de cadouri pentru matusica mea draga, de aceea tot clicai pe net, vizitand diverse site-uri, in cautarea unor obiecte folositoare, dar si dragute, pentru o tanara pensionara.

Tanti Elvira a fost contabila si acum, de cand sta acasa, nu mai vrea sa auda de bilanturi, active si pasive, de plati si incasari, ci vrea sa se bucure de anii pe care ii mai are de trait, de aceea isi cauta noi pasiuni.

Una si-a descoperit-o urmarind videoclipul cu bunicutele gospodine de la televizor. (Cine zicea ca reclamele tv se fac doar pentru oameni activi, de pana in 45 de ani?)

Uite asa, de cateva luni bune, matusa mea favorita s-a apucat de bucatarit, spre disperarea lui nenea Costel, sotul ei, care, pofticios cum il stim cu totii, rudele si cunoscutii, nu se poate abtine de la ghiftuitul cu bunatatile ce-l imbie cu arome ametitoare, din incaperea de preparat mancarea.

Tanti Elvira chiar este talentata, dar ar cam avea nevoie de niste accesorii suplimentare in bucatarie, pentru a prepara felurile ei supercalifragilistice de mancare.

Tocmai de aceea, m-am decis ca pentru a-i face un cadou perfect de ziua ei, ar fi cel mai bine sa aleg niste accesorii de bucatarie moderne de pe Comenzi.ro.

De ce de acolo?
Pentru ca este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania, cu peste 11 ani de activitate in domeniu, care ofera servicii de calitate, rapiditate si da dovada de mult respect fata de clienti.



Comenzi.ro este o firma adevarata, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale si garantii adevarate, cu specialisti in vanzari care pot oricand sa te consilieze, daca vrei informatii suplimentare despre un produs sau altul. In plus, livrarile se fac rapid, iar daca faci cumparaturi de minim 300 de lei si cu o greutate de pana la 20 de kg, transportul este gratuit in toata tara.

Au acolo o multime de ustensile pentru gatit foarte interesante, pe care orice gospodina, fie ea incepatoare sau avansata, si le-ar dori in bucataria sa!



Am ales pentr matusica un set curatator si razatoare Titan, din inox, ieftin, la doar 9 lei, cu multiple intrebuintari: curata, decojeste, feliaza, rade, taie julienne, cresteaza. In plus, cu ajutorul celor doua piese din pachet, tanti Elvira o sa poata si sa realizeze decoratiuni spectaculoase din fructe si legume, asa cum a vazut ea pe YouTube, de curand.

Am mai gasit pe Comenzi.ro un timer digital Koch cu magnet, la pretul de doar 18 lei, ce se poate aseza cu ajutorul unui piciorus de sprijin pe masa din bucatarie sau se poate atasa pur si simplu pe o suprafata metalica, datorita magnetului incorporat.



O sa-i comand unul de culoare violet, ca tot este ea pasionata de paranormal. Sigur o sa se amuze de ideea mea!



Timerul acesta este o comoara la casa omului, pentru ca se poate seta intre 00':00" ... 99':59", avand si o alarma sonora care te avertizeaza la vreme ca ti se arde friptura din cuptor sau tava cu fursecuri, daca mai casti ochii mult la telenovele, in sufragerie.

In plus, acest accesoriu de bucatarie o sa-i aminteasca de vechiul ei aragaz, care avea un ceas incorporat. Si, ce-i mai frumos la zi aniversara, sa iti aduci aminte si de clipele frumoase din trecut...




Evident, sunt cu scotocirea prin rafturile site-ului Comenzi.ro doar la inceput, pentru ca exista multe produse interesante acolo.

In plus, exista si facilitatea platii in rate a articolelor comandate, daca au preturi mari, iar in acest final de noiembrie, clientii pot gasi multe promotii si surprize de Black Friday.




Va invit si pe voi sa intrati pe Comenzi.ro chiar acum, pentru ca veti fi incantati de ceea ce veti gasi acolo!

Un comentariu:

  1. Am luat si eu niste lucruri la black friday de pe comenzi.ro, dar nu accesorii de bucatarie. Au avut oferte intersante.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!