Jocuri Disney gratuite pentru copii mici si mari gasesti pe xjocuri.com!

Nepotica mea, Sanziana, tocmai ce a primit de la mine o tableta noua de Black Friday si m-a intrebat, topaind de fericire, unde ar putea gasi niste joculete dragute, ca pentru  o fetita de 5 anisori, cum este ea.


Noroc ca mi-am facut temele chiar inainte sa comand tableta,  asa ca i-am aratat iute cel mai tare portal de jocuri Disney pentru copii! 

Xjocuri este locul de pe internet unde, in mod sigur, copii si parinti pot sa se distreze de minune ore intregi, mai ales in zile nesuferite precum aceasta, in care avem cod galben de polei, asa ca nu prea e bine sa iesi din casa la sanius sau la admirat luminitele de Sarbatori din centrul orasului.

Asadar, acum e vremea unor jocuri noi online la gura sobei (sau a caloriferului)!

Si ce mai jocuri grozave sunt pe xjocuri.com! Gasesti din toate categoriile: arcade, aventura, puzzle, actiune, pentru fetite si pentru baieti, pentru copilasi foarte micuti, pentru altii ceva mai marisori, dar si pentru parintii lor!


Am descoperit pe site jocuri gratuite pentru testarea abilitatilor de recunoastere a culorilor, jocuri de invatare a unor cuvinte simple in spaniola si engleza, jocuri de recunoastere a unor sunete scoase de diferite animale, jocuri matematice cu numere sau forme geometrice!

Ce mai, o sa gaseasca de toate Sanziana in vasta colectie de jocuri cu Dora noi pentru fete! (Da click pe link daca vrei sa le vezi!)

Asta este cu adevarat special la atractivele jocuri free interactive aflate pe xjocuri.com: o au drept eroina principala pe Dora Exploratoarea, o fetita nastrusnica, pe care multi copilasi sigur o  cunosc din seria de desene animate de pe  Nick Jr. sau Nickelodeon.

Sanziana o adora, de aceea o reintalnire cu eroina ei preferata nu poate decat sa o bucure. Si pe mine de asemenea! Dovada ca zilele trecute am testat si eu o multime de joculete funny cu Dora cea temerara, distrandu-ma de minune!


Asadar, daca si voi aveti acasa un o fetita sau un baietel ce cauta in aceste zile jocuri online noi sau daca, pur si simplu, ati ramas copii in adancul sufletului vostru, indiferent ce varsta ati avea, va invit sa va amuzati insotind-o interactiv pe Dora in aventurile sale fantastice de pe xjocuri.com!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!