ATAS LIGHTING - compania de corpuri de iluminat indragita de foarte multi bucuresteni!

lumina acasa



Despre ATAS LIGHTING v-as putea povesti ore intregi, chiar daca se lasa deja seara... Sau poate tocmai din acest motiv... 

Intreaga mea casa este dotata cu corpuri de iluminat de la ei, arme perfecte pentru a alunga umbrele inserarii sau intunecimea nefireasca din miezul zilelor mohorate din acest inceput bizar de luna decembrie.

Primele lustre si aplice cumparate de la ei, in urma cu ani buni, sunt inca functionale si se impaca de minune chiar si cu becurile moderne cu led, cu care le-am dotat anul acesta.

Mai am si vreo doua lampadare interesante, achizitionate din magazinul lor, de care sunt foarte mandra si care ma ajuta seara sa imi citesc cartile preferate.

Ma gandeam ca in acest final de an ar fi minunat sa ii fac un cadou si locuintei mele, nu doar membrilor familiei, asa ca am intrat pe site-ul lor de prezentare in cautarea unei veioze cat mai deosebite.

Tocmai ce mi-am cumparat mobila noua in sufragerie, asa ca o veioza cu design futurist ar fi grozava! Evident, cum mi-am dat seama in ultimele luni ca factura al energie electrica poate scadea vertiginos daca se inlocuiesc becurile clasice cu acelea cu led, de aceea as vrea ca si acest corp de iluminat interior micut sa furnizeze o lumina economica, dar deloc slaba.

Cum ploaia nu inceteaza de izle intregi sa se opreasca in Bucuresti, chiar daca locuiesc relativ aproape de magazinul lor de prezentare din Mircea Vulcanescu, am preferat sa intru de acasa, online, pentru a vedea pe  ATAS LIGHTING cele mai noi modele de corpuri  de iluminat interior , din cele 16 colectii pe care le propun cumparatorilor.

In sectiunea produselor de iluminat pentru locuinte au nu mai putin de 16 colectii, una mai interesanta decat alta... 

Eu am deschis catalogul colectiei MODERN si, cel mai mult si mai mult, mi-a placut chiar prima propunere de veioza: COCOON.

corp iluminat modern
Dupa cum puteti observa si voi, pare desprinsa din filmele SF, forma sa organica fiind realizata din corian alb.

Are dimensiunile de 30/62/50 cm, ceea ce imi va permite sa ii gasesc usor un loc potrivit pe un dintre piesele noi de mobilier din living.

Asa cum este specificat pe pagina de prezentare a produsului, aceasta veioza superba, teleportata parca din viitor, are nevoie un bec de maxim 100(77)W E27 sau un bec de maxim 16W LED

Desigur ca varianta a doua este cea ideala: mai sanatoasa, dar si mai economicoasa!

Va fi punctul de atractie din sufrageria mea in anul 2015, sunt sigura veioza asta de un alb pur!

Daca sunteti bucuresteni sau doar in trecere prin Capitala in aceasta perioada si ajungeti prin zona Garii de Nord, foarte aproape se afla showroom-urile din Mircea Vulcanescu si Dinicu Golescu, pe care va invit sa le vizitati pentru ca aveti ce vedea, va garantez!

Evident, inainte de asta intrati de acasa pe site-ul de prezentare ATAS LIGHTING. Acolo puteti si sa va alegeti anumite corpuri de iluminat pentru locuinta sau biroul dvs., pe care sa le solicitati mai apoi in vanzatorilor firmei.

Compania ATAS LIGHTING se afla pe piata din 1994 si in aceste doua decenii si-a dobandit notorietate in randul magazinelor de specialitate prin calitatea si designul deosebit al produselor de iluminat interior, precum si al produselor de iluminat exterior comercializate.

Intrati si voi in marea familie a clientilor care folosesc articole de iluminat de la ATAS LIGHTING!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!