La Domo, lucrurile bune se intampla in fiecare zi. Te invit sa le observi si tu!

Este vremea Sarbatorilor de Iarna si m-am decis din acest moment ca sa nu mai las nicio clipa sa treaca pe langa mine fara a o fructifica la maximum.

Aseara cineva spunea ca timpul vietii fiecaruia dintre noi este compartimentat in recipiente anuale, asemeni unor clepsidre magice.  

Pe 31 decembrie multimea de clipe din clepsidra s-au scurs asemeni unor particule de nisip, aceast se intoarce, iar grauncioarele nou-noute de timp, asteapta sa le innobilam cu emotii pozitive, cu fericire, asa incat sa isi schimbe transparenta in nuante pastelate de roz, bleu, vernil, auriu sau lila.

Iar pentru aceasta este nevoie mai intai sa fim constienti ca timpul chiar exista, ca este limitat si ca poate fi valorizat doar consumandu-l alaturi de aceia la care tinem.

Iar ca sa nu risipim momente pretioase din mult prea scurtele noastre vieti, tehnologia ne vine in ajutor cu prisosinta.

Campania "Lucrurile bune se intampla in fiecare zi" initiata de inimosii oameni de la DOMO vrea sa ne reaminteasca acest adevar simplu si, in plus, sa ne dea si o mana de ajutor in eliberarea unor stoluri de momente pe care le putem polei din belsug cu praf de fericire.

E vremea cadourilor si, poate ati observat si voi, multi oameni tind sa arunce lucrurile stricate sau depasite tehnologic din casa.

Poate nu avem bani sa ne schimbam acum si televizorul ceva mai vechi cu unul smart, laptopul cu unul mai subtire si mai performant, aspiratorul primit cadou de la mama cu unul de ultima generatie, dar nici nu trebuie sa asteptam ani intregi pana ce vom reusi sa achizitionam macar o parte din aparatura electrocasnica de care avem nevoie pentru a ne asigura confortul cel de toate zilele.

DOMO, de doua decenii, incearca sa ne ajute in acest sens, oferindu-ne niste produse de inalta calitate la preturi foarte mici, pentru toate buzunarele.

In ce ma priveste, eu mi-am cumparat de la ei in 2014 o noua masina de spalat Arctic, de care sunt foarte multumita, alaturi de un smartphone grozav si de un aspirator suplu dar puternic, care m-a ajutat din plin la curatenia din acest decembrie, de dinainte de Craciun.

In 2015 m-am gandit sa imi mai iau si un expressor traznet, plus o combina frigorifica, evident, tot de la ei. 

Nu, nu trebuie sa astept sa vina promotiile de Pasti sau viitoarea Black Friday pentru asta: La DOMO toate preturile sunt stabilite in asa fel incat oricine, cu un buget mai mic, mediu sau mai mare, isi poate achizitiona articole electrocasnice de cea mai buna calitate, exact in momentul in care le doreste, nu doar in anumite perioade ale anului.

Probabil lista o sa fie ceva mai lunga, pentru ca preturile sunt atractive si, e suficient sa intru intr-unul dintre cele 90 de magazine DOMO amplasate pe intreg teritoriul tari sau, pe platforma lor www.domo.ro, pentru a gasi noi si noi metode de a mai castiga niste timp liber pe care sa il petrec cu fiintele dragi din viata mea.

Produsele achizitionate de la DOMO imi reamintesc, iar si iar, ca poti trece prin viata zambind, pentru ca lucruri bune se intampla in fiecare zi... Totul este ca ai timpul necesar sa le observi!


Intrati si voi in Clubul DOMO si viata o sa vi se schimbe in bine utilizand aparatura electrocasnica achizitionata in anul ce tocmai va incepe peste 3 zile!

La multi ani va doresc, lasati grijle de-o parte si fiti fericiti!

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!