Un ursulet Panda pofticios va invita sa comandati mancare online!

Ursuletii panda sunt unele dintre cele mai simpatice animale de pe glob si tocmai din acst motiv sunt adorate de foarte multi oameni.

Probabil la acest lucru s-a gandit si creatorul Foodpanda, platforma specializata in livrarea de mancare la  domiciliu!

Si pentru ca intr-o casa sunt de regula mai multi membri, fiecare cu preferitele lui culinare, aceasta platforma reuneste un numar tot mai mare de  restaurante, fiecare cu meniul sau propriu, asa incat cei interesati sa aiba ce si de unde alege.

Foodpanda este o platforma internationala, lansata in 2012, care in doar doi ani a ajuns sa fie prezenta in 38 de state de pe cinci continente si in acest an, 2015, are o tinta extrem de curajoasa: sa ajunga a fi implementata in 50 de tari.

Romania nu a fost nici ea ocolita, asa ca Foodpanda Romania este accesibila deja locuitorilor din Bucuresti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, iar pe lista se adauga noi si noi orase.




Desigur, pizza va ramane pentru multa vreme cel mai comandat preparat al romanilor prin intermediul serviciului acesta de livrari la domiciliu de mancare, dar ai atatea tipuri de pizza si atatea restaurante de unde o poti comanda, incat nu e deloc asa simplu precum pare.


Cat ai fi de nehotarat, tot vei gasi ceva care sa iti mangaie papilele gustative deoarece folosind aplicatia gratuita pentru smartphone si tableta sau intrand direct pe site-ul foodpanda.ro ai de ales intre: pizza, mancare chinezeasca, preparate traditionale romanesti sau de tip fast food, mancare asiatica, mancare vegetariana, produse de cofetarie si patiserie, sushi sau burger.




Dar asta este si frumusetea: sa ai de unde alege, sa stai sa analizezi meniuri, produse, preturi, sa vanezi promotii.

Testeaza si tu platforma Foodpanda, comandand ceea ce iti place, iar apoi lasa un comentariu acolo cu parerea ta despre aceasta experienta, poate inedita, de a comanda preparate culinare diverse cu ajutorul telefonului inteligent, a unei tablete sau utilizand laptopul.

Daca atatia oameni de pe intreg mapamondul sunt multumiti de Foodpanda, nu crezi ca exista o probabilitate foarte mare ca sa te numeri si tu printre acestia?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!