Vizitati expozitia virtuala a pictoritei Anca Bulgaru de pe platforma Online Arts!

Anca Bulgaru este o pictorita nascuta si scolita in tainele picturii la Iasi, oras moldav care ramane, dupa opinia mea, capitala culturala a Romaniei, in care sunt reunite divin numeroase talente, inclusiv in domeniul artelor vizuale.


Dar, pentru ca Iasul este totusi atat de departe de Bucuresti, desi a participat la numeroase expozitii si este castigatoarea a numeroase premii, marturisesc ca eu am aflat despre Anca Bulgaru de pe net.


Am gasit pe simeza virtuala onlinearts.ro picturi cu peisaje care mi-au incantat sufletul, multe semnate de catre aceasta distinsa doamna, indragostita de culoare, care zugraveste pe panza, cu maiestrie, colturi feerice de natura ce te indeamna la visare, la evadare intr-o lume senina, unde pacea este atotstapanitoare.

Astazi este ziua marelui nostru poet national, Mihai Eminescu, de aceea mi se pare ca nimic nu este mai potrivit decat sa uitam macar pentru cateva clipe de tot zgomotul lumii si sa ne cufundam in poezie, ca un mod de a ne regasi echilibrul pierdut in haoticele lupte zilnice pentru existenta.

O muzica invaluitoare, cateva versuri eminesciene, imaginea unui peisaj mirific, cum multe se pot gasi pe Online Arts, ne pot face sa ne aducem aminte de noi, cei adevarati,

Din aceasta galerie virtuala va puteti alege dintre picturile cu peisaje de iarna ale Ancai Bulgaru, pe acelea ce va plac mai mult, pentru a le achizitiona la niste preturi foarte mici.

Tablourile realizate de ea sunt pentru oameni obisnuiti, care iubesc frumosul si isi doresc achizitionarea unor picturi pentru ceea ce ele exprima, pentru ca le aduc o energie pozitiva in case.

Cat de diferiti sunt acesti iubitori de arta de acei insi care isi fac vaste pinacoteci particulare, unde strang de-a valma picturi dupa picturi, avand drept singur criteriu: cota artistului ce le-a creat!

Acesti falsi iubitori de arta sunt de fapt iubitori de bani, iar operele de arta sunt pentru ei simple obiecte, ce pot fi vandute si cumparate la licitatie, pot fi  inchise in seifuri intunecoase de teama hotilor, asemeni unor giuvaieruri pretioase, ce nu vor putea fi admirate niciodata la vreo receptie stralucitoare.


Eu va indemn sa va lasati sufletul inundat de lumina colorata daruita de pictorita ieseanca Anca Bulgaru si , daca simtiti ca un tablou va alege spre a va innobila casa, intrati iute pe onlinearts.ro si cautati-l in galeria  dedicata cunoscutei artiste vizuale pe aceasta platforma online.

Va gantez ca un peisaj semnat de ea nu va costa o suma fabuloasa, de aceea o sa va puteti permite sa-l achizitionati fara a destabiliza bugetul familiei!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!