Incepe Anul Oii de Lemn sarbatorind PROSPETIMEA, cu trufandale de la SELGROS BANEASA!

astrologie china
Anul Oii de Lemn va incepe saptamana viitoare, pe 19 februarie 2015, asa cum foarte multi dintre voi stiti deja.

Ca in fiecare an, la noi in casa se va sarbatori si aceasta importanta zi, mai ales ca de mai bine de opt ani sunt foarte pasionata de astrologia chineza, in general, si de Cei patru Stalpi ai Destinului, in special.

Si pentru ca deja se simte un aer primavatatic pe afara, acest Revelion in stil chinezesc va avea drept cuvant de ordine "prospetimea", inclusiv in ceea ce priveste meniul pe care il voi pregati alaturi de ceilalti membri ai familiei mele.

Din fericire, acum putem cumpara legume si fructe la preturi foarte bune de la Selgros Baneasa, chiar daca, uitandu-ne in calendar, ne dam seama ca este totusi iarna.

Mie imi place sa fac cumparaturi de la acest renumit supermarket, pentru ca este mai aproape de casa si pentru ca pot gasi acolo o varietate extraordinara de legume, fructe, dar si flori.

Pentru ca, neaparat, o casa plina cu flori are o energie pozitiva, care ii va face pe toti aceia care locuiesc acolo, dar si pe musafiri, sa aiba o stare psihica buna, "sa le zambeasca sufletul", cum obisnuiesc eu sa zic.




Prefer florile vii, la ghiveci, pentru ca florile moarte (taiate), strica Feng Shui-ul casei si din aceasta cauza le evit pe cat posibil.

Anul acesta, m-am gandit sa iau, inclusiv niste ferigi de la Selgros Baneasa, pentru ca ionizeaza negativ aerul din incaperi, sanatatea noastra avand de beneficiat din plin de pe urma acestor aeroioni binefacatori.

Pentru masa festiva, prin care vreau sa sarbatoresc cum trebuie intrarea in Anul Oii de Lemn (mai ales ca si eu sunt o demna reprezentata a zodiei cu pricina!), am pus pe lista tot soiul de verdeturi, alaturi de morcovi, ridichii, mazare, rosii, ardei, castraveti, porumb, anghinare, sfecla, ghimbir, sparanghel, plus niste ciupercute.




Evident, nici fructele nu vor lipsi, de aceea voi cumpara negresit, mai ales ca si preturile la fructe sunt foarte bune, pere, nectarine, portocale, mai mult ca sigur si niste struguri.


supermarket bio


Dupa ce voi definitiva astazi lista, in zilele ce vin voi decide si la ce feluri de mancare ne vom opri pana la urma, evident prin votul majoritatii celor din casa, pentru ca fiecare a venit cu propriile preferinte in materie de preparate chinezesti.

Sa vedem cum ne vom descurca in bucatarie, incercand sa le preparam, pentru ca, deja am stabilit: sa nu vom comanda de aceasta data nimic de la vreun restaurant cu livrare la domiciliu, ci ne vom transforma noi insine in bucatari.

In definitiv, cu atatea legume si fructe proaspete pe care le vom avea in casa, dupa ce vom merge la Selgros Baneasa, daca nu ne vor reusi pe deplin bucatele traditionale asiatice, ne vom multumi si cu niste salate bogate, pline de gust si vitamine!

Daca sunteti bucuresteni si aveti de gand si voi sa celebrati cum se cuvine inceputul Anului Oii de Lemn, va invit sa mergeti tot la supermarketul  amintit de mine mai sus, pentru ca veti gasi garantat nu doar prospetime, varietate de produse, ci si preturi foarte bune.

Un an chinezesc cat mai prosper va doresc!

Ne intalnim in zilele ce vin la cumparaturi!

Selgros Bucureşti Băneasa
Produse alimentare şi nealimentare
Soseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 55-65Bucureşti-Băneasa, 013685 , RO
Tel: 0213 078 000
Fax: 0213 078 199





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!