Va e dor de zapezile de altadata? Le regasiti pe Onlinearts!

pictor: Ion Voineagu
Mai tineti minte acele ierni mirifice din copilarie, cu straturi de nea imaculata si un vazduh decupat parca din poeziile lui Alecsandri, cand timpul se oprea in loc, suspendat asemeni apei dintr-un turtur de gheata?

Era imparatia noastra, a copiilor, care insufleteam cu harmalaia noastra vesela Tinutul Alb...

Cat de indepartate ni se par vremurile acelea, acum, cand anotimpurile nu mai tin cont de nimic si se invalmasesc bezmetic, concurandu-se salbatic, pentru a ocupa o parte cat mai mare din an!

Din acest motiv, simtim tot mai des dorinta de a mai retrai, fie si la nivel interior, pur subiectiv, emotiile de altadata, de a ne regasi linistea pierduta...

Dar e tare greu sa reusim asta fara  ajutor, de aceea, un portal de reintoarcere la trairile din copilarie il poate reprezenta, de ce nu, un tablou cu subiect hibernal.

Pentru ca da, o opera de arta ce starneste emotii puternice in sufletul nostru, poate sa fie cheia spre regasirea COPILULUI  INTERIOR, ascuns timid, printre ungherele inimii noastre, asteptand cu  speranta sa ne aducem aminte si de el, lasand  macar pentru o vreme, pe planul doi, treburile noastre, "foarte importante", de adulti seriosi.

Iar ca sa ne auda, ca sa iasa din ascunzisul lui intunecos, este nevoie sa ne oprim un moment din tumultul realitatii imediate si sa ne focusam atentia spre noi insine.  

O tehnica eficienta pentru acest demers delicat este utilizarea unui tablou hibernal, pe care sa il privim asa cum am privi o mandala indiana...


pictorita:  Anca Bulgaru


Va invit sa intrati pe Onlinearts.ro, si sa va alegeti de acolo pictura de iarna care comunica cel mai  bine cu voi la nivel simbolistic.  Avand in vedere preturile mai mult decat rezonabile la care o puteti achizitiona, chiar nu trebuie sa ezitati vreun moment, considerand ca este o cheltuiala inutila.

Achizitionarea unui tablou care poarta un mesaj tainic, anume pentru sufletul vostru, este o investitie mai aparte: pentru sanatatea emotionala a fiintei dvs. Iar beneficiile pe care vi le aduce sunt imense.

In plus, cumparand o opera de arta, il ajutati si pe acela care a creat-o sa isi continue activitatea de mijlocitor intre un plan subtil, inefabil, si  planul terestru, al realitatii.  

Prin intermediul internetului acum puteti avea acces deplin la galeria Onlinearts, unde puteti gasi o multime de tablouri cu subiect hibernal, in tehnici diferite, ale unor pictori consacrati sau aflati la portile afirmarii...

Opriti-va un pic si priviti lucrarile expuse in aceasta expozitie online, permanenta, cu ochii mari, fara prejudecati, asa cum ati fi facut-o daca mai erati la varsta construirii primilor oameni de zapada.

S-ar putea ca posomoreala din suflet sa vi se risipeasca usor, pe neobservate,  precum fumul iesit candva pe hornul din casa bunicii, iar viata sa vi se para  un pic mai frumoasa. Ce ziceti, acceptati provocarea?








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!