Cautati cele mai frumoase cantece pentru copii (muzica si versuri)? Le gasiti pe cantecedecopii.com!

Cele mai frumoase cantece de copii sunt, orice ati zice, tot acelea pe care le-am invatat fiecare dintre noi in primii ani de viata, la gradinita si de la bunicii nostri.






Ma gandesc si acum, zambind cu nostalgie, la cum cantam pe la 3-4 ani, cu toata puterea de care eram capabila, "Alunelul" sau "In padurea cu alune"...



Asa se face ca mi-am dorit pentru Stefanel sa gasesc un loc pe internet unde sa fie stranse impreuna cele mai populare cantece pentru copiii de gradinita, asa incat sa le poata invata cum se cuvine.

Stiu ca multi parinti si bunici sunt si ei in cautare de asemenea colectii virtuale de cantece pentru copii, de aceea le recomand cu multa caldura site-ul cantecedecopii.com, locul unde vor gasi toate melodiile pe care le cantau si ei candva.

O sa gasiti acolo videoclipuri la multe cantece de gradinita, cu personaje de desene animate haioase, ce ii vor incanta pe cei mici.

Foarte utila este realizarea acestor filmulete „in stil karaoke”, mai precis cu titrare a versurilor pe ecran, dar si separat, pe pagina fiecarui cantec pentru copii.

Aceste cantece de gradinita video o sa aduca buna dispozitie in casa voastra si o sa va faca sa le cantati alaturi de prichidei, distrandu-va de minune!

Aveti pe site si un top al celor mai vizionate cantece pentru copii, ca sa va puteti orienta nitel, pentru ca sa nu va pierdeti in labirintul muzical de aici, printre atatea melodii frumoase pentru gradinita.

Dupa ce prichideii vostri vor invata bine de tot cantecele pentru copii preferate, puteti sa treceti la nivelul urmator: cantatul cu negativ muzical!

Da, o sa gasiti pe acest portal, extrem de util pentru micuti, si negative muzicale la mai multe cantece pentru copii, asa incat ei sa se poata transforma pe data in vedete, dand adevarate reprezentatii in fata celor din casa ori pur si simplu in oglinda.

Cine stie, maine-poimane vor putea ajunge la Next Star si, poate, chiar vor alege sa faca o cariera muzicala fulminanta cand vor mai creste!

Si asta pornind de la indragitele cantecele pentru gradinita, care va vor permite sa observati atat voi, in calitate de parinti, dar si educatorii, daca copilasii au talent muzical si merita sa va orientati spre cizelarea acestui har divin, evident, cu ajutorul unor profesori de specialitate.



Acestea fiind zise (propriu-zis: scrise), va invit cu caldura sa accesati site-ul cantecedecopii.com, dar si pagina de Facebook a acestuia, cu peste 5000 de fani, deoarece acolo puteti solicita si alte cantecele, care sa fie adaugate la colectia portalului si, foarte important, puteti sa va imprieteniti cu alti internauti-parinti si sa faceti schimb de experienta in legatura cu demersul vostru de a-i invata pe cei mici cat mai multe piese muzicale pentru prescolari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!