Pompa de san Spectra 9+, un must have pentru orice mamica activa!Colega mea de birou tocmai a nascut si desi este cea mai fericita mamica de pe lume, isi doreste sa nu se transforme brusc din avocata de succes, apreciata de justitiabili si colegi, in casnica ideala, care s-a inchis in casa, are grija de copil si sta la cratita. Cauta solutii viabile cu ajutorul carora sa isi pastreze dinamismul ei proverbial.
Cum sa poata insa face asta, daca doreste  si sa isi alapteze si copilul, dar sa vina si la cabinetul de avocatura, unde, pana mai creste baietelul ei un pic,a decis sa se rezume la a acorda consultanta clientilor ce au nevoie de servicii avocatiale.

Grea dorinta pentru o mamica cu o cariera, daca traieste in Romania, nu-i asa?

Exista atatea idei preconcepute pe meleagurile noastra incat nu mai mira pe nicio proaspata mamica daca cineva ii spune ca, daca doreste sa se intoarca mai repede la locul sau de munca, obligatoriu trebuie sa renunte la a-si mai alapta pruncul.

Si totusi, in Occident nu este deloc asa, mai ales de cand cu moda ca perioada alaptatului sa fie cat mai lunga, pentru sanatatea copilului...

Iata ca una dintre aceste solutii a ajuns de curand si la noi in tara... 

Ma refer la pompele de san!

Evident, sunt privite inca destul de circumspect de romance, dar incet-incet vor deveni, sunt convinsa, un  accesoriu obisnuit, indispensabil unei mamici moderne.

Avand in vedere ca munca intr-un cabinet de avocatura nu este ca intr-o uzina, programul fiind relativ lejer, iar programarea clientilor se face in functie de timpul disponibil al avocatului, prietena mea a decis, dupa ce s-a consultat cu specialistii, ca o pompa model SPECTRA 9 +, special destinata unei folosinte ocazionale, ar fi alegerea cea mai buna pentru situatia ei.

De ce a ales o pompa de san electrica din gama Spectra

Pentru ca  functioneaza pe baza de acumulatori, este usoara, deci usor de transportat, ergonomica, sigura si igienica, silentioasa si eficienta, iar pretul excelent.

La alegere a contat mult si detaliul, deloc nesemnificativ, ca SPECTRA este un brand de succes, de care multe mamici din Statele Unite ale Americii si din Australia sunt foarte incantate.

Exista pe site-ul spectrababy.ro detalii despre o multime de modele de pompe de san, mai simple sau mai sofisticate, toate cu un aspect elegant, confectionate din materiale fara BPA.

Pompa de san Spectra 9+ este apreciata de femei din peste 30 de tari, de pe cinci continente, si inglobeaza nu mai putin de 16 ani de cercetare.

La un pret de doar 599 de lei Spectra 9+ are urmatoarele caracteristici:
- este cel mai usor model  de pompa de san, greutatea sa fiind de doar 239 grame si dimensiuni reduse de 11,2/7,2/4,7 cm;
- poate fi folosita la unul sau la ambii sani, dupa dorinta;
- are 10 nivele de reglare a vacuumului (pana la 280 mmHG);
- are doua functii: una de stimulare a lactatiei (masaj) si una de extragere rapida si fara dureri a laptelui;
- este dotata cu un timer ce se opreste automat dupa 30 de minute de la pornire;
- este usor de asamblat si sterilizat;
- recipientele de colectare a laptelui permit atasarea biberoanelor si pot fi utilizate la hranirea copilului sugar.

Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul celor de la SpectraBaby.ro. O sa gasiti o multime de informatii interesante acolo, care va vor convinge, asa cum au convins-o si pe prietena mea, de utilitatea achizitionarii unui asemenea produs inovator de catre mamicile active, ce vor sa se intoarca cat mai repede la munca,  fara a-si neglija in vreun fel copilul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!