Cadoul potrivit cand esti invitat la o nunta: un obiect sculptat din lemn de suar!

Cadoul potrivit cand esti invitat la o nunta: un obiect sculptat din lemn de suar!S-a deschis sezonul nuntilor si din momentul primirii invitatiei, daca esti invitat, se iveste si marea intrebare: plicul burdusit cu euro, un cadou deosebit sau ambele?

Evident, sa dai niste bani mirilor e cel simplu, dar parca ar merge si un cadou asa, mai special, de casa noua in doi, care sa starneasca aprecieri prin originalitatea lui.

Eu cred ca ideal ar fi, daca vrei sa le faci o bucurie celor ce te-au invitat, mai ales daca iti sunt rude sau prieteni apropiati, sa le dai si niste banuti (pentru ca sunt buni oricand!) dar si un obiect - cadou de nunta, care sa le aminteasca cu drag de tine, dar si de fericitul eveniment din viata lor, multa vreme de acum incolo.

Evident nu ma refer la un set de vase, niste tigai, fie ele si de firma, sau cine stie ce aparate electrocasnice, prin definitie sortite uzurii morale si fizice in scurta vreme, ci la ceva de serie mica sau unicat... Sa zicem o miniatura, un obiect de arta purtator de noroc...

San Deco - magazinul online de obiecte de arta din lemn de suar norocoase

Un magazin cadouri deosebit, pe care l-am descoperit de curand navigand la intamplare pe valurile internetului este san-deco.eu.

Chiar nu aveti de ce sa fiti reticenti in privinta cumpararii acestuia de pe net.

De o bucata de vreme sunt adepta cumparaturilor online, mai ales in materie de cadouri, pentru ca am timp sa analizez ofertele, sa citesc parerile cumparatorilor, sa compar preturile de pe diverse site-uri de profil si nu mi s-a intamplat sa dau gres in alegerile facute.

Ce imi place pe site-ul de care va povestesc este faptul ca nu gasesti niste aici cadouri banale, ci adevarate obiecte de arta, lucrate cu multa migala, cu o atentie deosebita la detalii.

Daca veti darui un asemenea cadou, va garantez ca nu va fi aruncat, ci tinut la loc de cinste, deoarece va innobila orice camera in care va fi asezat, devenind un punct de atractie al odaii, focalizand privirile tuturor acelora ce vor intra in contact vizual cu acesta.

Ce cadouri de nunta speciale puteti comanda de pe site-ul www.san-deco.eu

Ati auziti pana acum de Saman Samanea sau stejarul tropical (arborele de Suar), o forma de mahon nativ din America de Sud, de unde provine si denumirea lui? Poate ati vazut prin magazinele de lux din centrul Bucurestiului statuete realizate din aceasta esenta pretoasa de lemn.

Este extrem de apreciat de artizanii care sculpteaza mici obiecte decorative prin calitatile sale exceptionale.

De ce v-as sfatui sa daruiti mirilor un obiect din lemn de suar (suwar)?

Pentru ca aduce noroc!

Stejarul tropical mai este cunoscut si drept „arborele care aduce ploaia”, iar o nunta binecuvantata de stropi de ploaie semnifica, precum prea bine stiti, o casnicie norocoasa, prospera pe toate planurile.

Puteti sa comandati online de pe site un tablou precum ar fi „Cocori si Lotusi”, extrem de frumos executat,




sau aceasta „Rozeta cu lotusi”, care ca putea fi asezata la loc in sufragerie in noua casa a tinerilor insuratei.



Exista foarte multe obiecte delicate, sculptate in lemn de suar pe care le puteti darui unui cuplu proaspat casatorit, de aceea va invit sa intrati voi insiva in San-deco.eu - magazin de cadouri altfel, pentru ca veti gasi cu siguranta ceva potrivit pentru nunta la care sunteți invitati in aceasta vara.

Inspiratie in alegeri!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!