RANGALI - noul nume al magazinului Organic Baby!

Organic Baby se afla in al saselea an de la infiiintare si deja multi romani sunt fani declarati ai produselor lor, deoarece acolo au putut gasi de-a lungul timpului o multime de articole naturale, "produse bio" cum se mai numesc ele cu o denumire generica, mici bucurii aducatoare de sanatate si frumusete, intr-o lume tot mai sufocata de artificialitate, sub toate formele ei de manifestare.

In special articolele pentru bebelusi, dar si acelea de ingrijire personala au fost mult apreciate de catre clienti, dovada aprecierile acestora pentru calitatea deosebita a respectivelor produse.

Iata ca acum, in 2015, Organic Baby se invesmanteaza in haine nou-noute, in culorile solare ale inceputului de vara, si se rebrenduieste spectaculos, anuntand astfel trecerea la un next level.

Precum un erou de poveste, se da de trei ori peste cap si se transforma din Organic Baby in RANGALI, marca inregistrata de S.C. Texacom  SRL.



De ce Rangali?

Denumirea provine de la paradisiaca insula Rangali din Maldive... 

Asa se vrea sa fie si oaza  romaneasca a produselor comercializate de societatea amintita mai sus: o provocare de reintoarcere la Natura, la sanatate si frumusete cu ajutorul darurilor oferite de Mama Pamant.

Cu siguranta RANGALI intentioneaza sa ocupe in viitorul apropiat un segment important in piata produselor bio, dovada ca pe langa magazinul online pe care multi internauti deja il cunosc, bucurestenii pot sa viziteze si showroom-ul situat in apropiere de Piata Romana, pe str. Ion Bogdan nr.26.


In plus, peste 200 de colaboratori vor participa si ei la dezvoltarea brandului RANGALI, transformandu-l din nume in renume. 

Puteti gasi produsele RANGALI si in farmacii si magazine naturiste.

Cum de sanatatea, dar si de frumusete se intereseaza in special femeile, noul slogan Rangali este cum nu se poate mai nimerit:

BE NATURALLY BEAUTIFUL! (Fii frumoasa in mod natural!)


Extrapoland, putem spune ca acest slogan se poate aplica tuturor, pentru ca il putem traduce in romaneste si astfel: Fii frumos in mod natural!

Pentru ca RANGALI este locul unde poti achizitiona produse certificate bio ce vor contribui la sanatatea si frumusetea interioara si exterioara a tuturor, de la primele zile de viata, pana la anii senectutii! La niste preturi extrem de prietenoase, dupa cum veti putea vedea analizand ofertele voi insiva!

Sanatate si frumusete utilizand produse organice si naturale non-food

Putem gasi aici scutece si acesorii pentru bebelusi, superalimente, mancare bio, cosmetice bio, detergenti si alte produse destinate intretinerii locuintei. Asadar, este locul unde puteti sa gasiti o gama completa de articole organice si naturale non-food!

Informatii despre cum puteti intra in posesia produselor comandate la Rangali

Daca alegeti sa comandati online, livrarea se face din stoc, prin curier,  in maxim 24 de ore oriunde pe teritoriul Romaniei si in maxim 6 zile in alte tari ale Uniunii Europene ( Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria).  

In plus, daca sunteti bucuresteni, la comenzi de peste 80 de lei transportul este gratuit si de peste 175 de lei daca sunteti din provincie,  lucru deloc de neglijat.

Ce-i drept, daca veti comanda sub aceste sume, taxa pentru curierul rapid nu este deloc impovaratoare (doar 10 lei!), dar sunt convinsa ca veti gasi atatea produse interesante incat sigur o sa beneficiati de transport gratuit.

Se poate plati si in avans (cu cardul sau prin ordin de plata), dar si rambus, la primirea coletului cu produse.

Avand in vedere multitudinea de produse si de producatori, pe site-ul rangali.ro exista o multime de filtre ajutatoare, cu ajutorul carora puteti selecta articolele in functie de pret, persoane carora le sunt destinate, tipul de produs, mod de utilizare, firma producatoare.


Blogul magazinului Rangali si comunitatea Facebook Rangali - doua insule din oceanul virtual pe care trebuie sa le vizitati!

Nu ocoliti nici blogul magazinului online, pentru ca o sa aflati tot felul de sfaturi interesante despre cum sa traiesti in armonie cu natura, folosind produse cat mai naturale.

Comunitatea de pe Facebook numara si ea peste 24.500 de fani, asa ca va invit sa va inscrieti si voi, dac anu ati facut-o pana acum, pentru a putea interactiona cu echipa RANGALI, dar si cu clientii ce le folosesc deja produsele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!