Stiati ca puteti incheia polita RCA online?

Una dintre cele mai nesuferite activitati pentru mine este sa merg in oras ca sa imi reinnoiesc politele de asigurare.

V-ati gandit cam cate asigurari trebuie sa isi faca o familie anual?

Asigurarea RCA, asigurarea CASCO, asigurarea pentru locuinta, asigurarea de calatorie, asigurarea de raspundere civila si profesionala... Sunt multe rau...

Si nici macar nu ai garantia ca un singur agent de asigurari poate sa intocmeasca toate aceste asigurari, asa incat trebuie sa colinzi orasul intreband in stanga si in dreapta cine face asigurari pentru masina, cine face asigurari pentru riscurile de calamitati ale locuintelor, cine iti poate face o asigurare profesionala pentru cabinet si cine o asigurare pentru calatorie... Sigur pierzi mai multe zile cu asta...

Drumuri peste drumuri, intr-un oras aglomerat, timp risipit aiurea, plus ca poti sa inchei aceste polite de asigurare la niste sume mai mari decat te-ai fi asteptat, din lipsa de informatii pertinente, pentru ca agentul de asigurari habar nu are cam ce ai vrea tu sa stii, el fiind focusat doar pe cum sa mai bifeze un client care sa ii aduca un comision in plus, cat mai mare, la final de luna.

Oare cum ar trebui procedat, daca tot trebuie sa le avem, pentru a elimina pe cat posibil disconfortul?

Ce ati zice de solutia incheierii acestor asigurari chiar de acasa, din fotoliul personal sau, de ce nu, de la birou (evident, daca nu se supara seful)?

Stiati ca puteti incheia polita RCA online?


Categoric, mare inventie si netul acesta: ne poate economi timp, efort fizic, chiar si bani. Plus ca este o sursa inepuizabila de informatii. In legatura cu orice tip de asigurare. Desigur, asigurarile pentru masina sunt pe primul plan, mai ales modificarile substantiale intervenite in privinta incheierii lor in 2015.

Eu am descoperit aceasta varianta anul trecut, prin decembrie, cand nu stiam cum sa procedez pentru a scapa simplu de aceasta corvoada, mai ales in acea luna de final de an, in care aglomeratia in oras este la cote maxime.

Asa ca am deschis laptopul si am cautat dupa cuvintele "RCA online", deoarece incheierea acelei polite era cea mai stringenta pentru mine la momentul respectiv.

Si uite asa am ajuns pe un site de asigurari care s-a gandit si la oamenii foarte ocupati sau pur si simplu comozi, de aceea a oferit oportunitatea de a incheia asigurarea chiar de acasa sau de la birou.

Pur si simplu am completat un formular cu datele proprietarului, datele autoturismului, tipul de inregistrare si de cand am nevoie sa fie valabila polita RCA, apoi am trimis datele, acestea au fost analizate si apoi am primit o oferta de pret din partea unui agent de asigurare.

In plus, cine incheie polita RCA online la ei beneficiaza nu doar de rambursare rapida si integrala in caz de accident, dar si de reduceri substantiale la alte tipuri de asigurari si v-am enumerat la innceputul articolului meu cam cate tipuri de asigurari ar trebui sa isi faca o familie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!