(P) Libraria online Maranatha propune celor interesati o lucrare de exceptie: "Cantarile Evangheliei"

Intr-o tara preponderent ortodoxa, a scrie despre un alt cult religios a devenit un act de curaj, mai ales in zilele noastre, in care a merge la Prislop, la mormantul Parintelui Arsenie Boca, a devenit un fenomen de masa asemanator cu a petrece o dupa-amiaza la mall, o moda printre credinciosi, ba chiar si printre atei.

Cu toate acestea, mai sunt si unii oameni care au ales sa se alature altor biserici crestine, precum ar fi aceea baptista. 

Sincer, nu am nimic cu acestia, din punctul meu de vedere, fiecare e liber sa aleaga ce cult religios doresc, atata vreme in care nu aduc prejudicii semenilor lor.

Vecinii mei, de exemplu, sunt afiliati confesiunii baptiste si, indiferent ce ar spune unii fanatici religiosi, tinand de biserica majoritara, sunt si ei oameni ca toti oamenii.

De multe ori se aud din apartamentul lor cantari crestine deosebit de frumoase, pentru ca, trebuie sa recunoasteti, cand spui baptist te gandesti automat si la o muzica religioasa deosebita.

Zilele trecute tocmai ce si-au comandat de pe site-ul librariamaranatha.ro o carte deosebita: "Cantarile Evangheliei" (cartea neagra), ce reuneste intre copertile sale 780 de cantari duhovnicesti pentru bisericile crestine baptiste.



Cu un format redus, comod de purtat, de 11,3x16,8 cm si un numar de 312 pagini, lucrarea  este aparuta sub o egida prestigioasa:  Asociatia Baptista Romana din USA si Canada.

Orice imn de slava este usor de gasit, deoarece cantarile sunt grupate pe categorii, ca de exemplu: cantari de multumire,  cantari pentru serviciul divin, cantari despre ziua Domnului, cantari de botez s.a.m.d.

Pretul accesibil, de doar 19 lei, face ca aceasta carte de cantari sa poata ajunge in casele multor credinciosi ai acestei confesiuni. Acestia  o pot comanda foarte simplu, printr-o comanda online, de pe site-ul amintit sau telefonic la numerele: 0746.451.355; 0762.017.078;  0257.356.352;  0357.442.374.


Mereu am considerat ca armoniile muzicale te apropie cel mai usor de sferele inalte, iti inalta sufletul si te pune in conexiune cu Divinitatea Suprema.

Asa cum ortodocsii au culegeri ample de cantece religioase, asa au si baptistii.

Mai ales in zilele noastre, cand aceasta confesiune crestine s-a raspandit pe tot globul, in peste 220 de tari.

In Romania, desi a aparut ceva mai tarziu, prin secolul 19,  initial in Bucuresti, iar mai apoi in arealul transilvan, comunitatea baptista, sustinuta si din exterior, a devenit rapid extrem de puternica,  in prezent numarul bisericilor si filialelor fiind, dupa unele estimari, in jur de 2000 (raspandite in toate zonele tarii).

Internetul a permis celor interesati sa afle informatii cuprinzatoare despre istoria baptismului si sa aiba acces inclusiv la cantarile lor bisericesti, cu adevarat deosebite.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!