Agentia Sigla si Lozinca ofera solutii pentru un nou design de produs


Cand mergeti in magazine, cat de usor identificati pe raft produsele pe care le cautati? Magazinele sunt atat de aglomerate cu oferte care de care mai variate de la sute de producatori. Unele companii ar trebui sa se gandeasca serios la aspectul produselor si sa schimbe actualul design de produs.

Fiecare brand are un sistem grafic de la care porneste cand realizeaza design-ul unui produs. E vorba de acele elemente care sunt usor de recunoscut si cu care consumatorii sunt deja familiarizati. Un ambalaj bine realizat include forme, culori si modalitati de aranjare a informatiei proprii brand-ului. Aceste elemente sunt necesare pentru a se diferentia de competitori si pentru a face usor de recunoscut orice nou produs sau noua gama ce apartine aceluias brand.

Un cumparator care a fost extrem de multumit de un produs, va reveni in magazin pentru a doua achizitie. In momentul acela vor cauta elementele grafice sau logo-ul unui brand pe care trebuie sa le identifice rapid in fata raftului. Pozitionarea produselor pe raft se poate schimba, dar asta nu ar trebui sa aiba legatura cu timpul necesar pentru a remarca ambalajul produsului dorit dintre alte zeci de oferte.

La fel de important ca design-ul unui produs este si functionalitatea ambalajului. Un ambalaj usor de folosit de catre consumatori, care ofera beneficii suplimentare fata de alte ambalaje, va avea mai mare succes. Chiar daca design-ul ambalajului e ireprosabil din punct de vedere vizual, consumatorii pot inceta sa mai cumpere un anumit produs daca nu este usor de folosit.

Agentia Sigla si Lozinca are experienta in servicii de branding si cu siguranta gaseste echilibrul intre aspect vizual placut si functionalitatea unui design de ambalaj. Mai mult, agentia e specializata in servicii pentru IMM-uri si afaceri aflate la inceput de drum, asa ca noile initiative au o sansa in plus de a se face remarcate la raft in fata marilor producatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!