PhotoFancy – locul unde imi voi comanda obiecte personalizate cu blazonul echipei mele, Getica International

Ieri, spre seara, realizam blazonul noii mele echipe de sah virtual Getica International, deja intrata in TOP 5,  iar astazi in atentia mea a ajuns din nou, aparent din intamplare,  PhotoFancy, acel magazin electronic din Timisoara, facand parte din constelatia Printplanet, specializat in personalizarea diverselor obiecte uzuale spre a le transforma in articole-vedeta. Este un loc  extrem de special de unde am mai comandat in trecut si am fost extrem de multumita de calitatea produselor, primite prin curier rapid.

Aceasta coincidenta semnificativa, caracterizata printr-o conexiune indubitabila a celor doua elemente (blazonul echipei si PhotoFancy, magazinul ce realizeaza obiecte personalizate), chiar daca nu au o cauza unica, demonstreaza din nou, pe deplin, ceea ce afirma Carl Jung demult despre sincronicitate intr-o celebra carte a sa.

Bine, la aceasta as mai putea adauga si faptul ca Timisoara este si locul de unde seful echipei rivale isi conduce echipa, asa incat mi-a adus zambetul pe buze faptul ca imi voi comanda tocmai din Orasul Trandafirilor un tricou, o sapca, un breloc, dar si niste cani personalizate  cu insemnele echipei pe care o conduc si cu care este in razboi deschis.

Am mai comandat de la Photofancy  anul trecut niste huse de telefon pe care le folosesc extrem de mandra si acum, pentru ca au fost infrumusetate cu imagini ale unor tablouri pictate chiar de mine.

Ce imi place mie cel mai mult in acest magazin virtual este faptul ca orice client este in acelasi timp si creator, datorita aplicatiei gratuite de editare a fotografiilor.

Daca intrati in sectiunea speciala aflata pe site-ul photofancy.ro o sa fiti incantati de numeroasele efecte fotografice pe care le puteti aplica imaginii favorite, de uneltele de retusare profesionale, extrem de intuitive, de faptul ca puteti realiza pana si colaje creative surprinzatoare.

In plus,  demn de subliniat este si faptul ca dupa ce va veti definitiva creatia fotografica o puteti distribui online fara oprelisti prietenilor vostri, care sigur se vor intreba daca in vara aceasta nu cumva ati urmat in secret un curs de arta fotografica, pentru ca prea sunt "profi"  imaginile trimise.

Oricine, chiar daca nu a mai editat niciodata poze, se poate descurca, datorita lui ONE-CLICK, programul de optimizare automata a fotografiilor.

Cat ai zice: "Zambiti, va rog!", cu ajutorul programului Viesus luminozitatea si culorile pozelor pot fi calibrate, pielea persoanelor din fotografii capata culori mai apropiate de cele adevarate, ca sa nu mai zic de limpezimea imaginii, care devine extrem de buna.

Photofancy - editorul online gratuit de prelucrare a fotografiilor este exact imi trebuie acum, pentru a-mi realiza setul de obiecte personalizate care sa ma tina in conexiune cu echipa mea de suflet pe tot parcursul zilei.

Sunt fericita ca nici macar nu sunt obligata sa descarc aplicatia pe laptop sau alt gadget, deoarece o pot utiliza pur si simplu online, descarcand doar rezultatul final al activitatii mele creative.

Astazi m-am jucat multe zeci de minute personalizand diverse obiecte, pana cand, intr-un final, am reusit sa ma opresc la acelea pe care vreau sa mi le comand cat de curand de la magazinul PhotoFancy.

Iata doar doua dintre ele:


-       tricou cu blazonul echipei:

Photofancy - locul unde imi personalizez obiecte cu insemnele Getica International

-       o cana gigant  personalizata:

Photofancy - Getica Internatonal - obiecte promotionale personalizate

Daca aveti si voi niste fotografii preferate, tocmai bune pentru a fi transferate pe diverse obiecte aparent banale, pentru a le da o noua viata, cu adevarat spectaculoasa, plina de semnificatii explicite sau ascunse, nu ezitati sa deveniti clienti Photofancy, pentru ca o sa va puteti bucura de niste articole personalizate cu adevarat profesionist, iar preturile sunt extrem de convenabile.


Intrati pe site si convingeti-va singuri de afirmatiile mele de mai sus! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!