O idee SMART pentru a economisi bani de Black Friday!

"Cat costa o curatare canapea  in Bucuresti?" m-a intrebat ieri la telefon prietena mea Mirela, cu un glas foarte surescitat.

Am ramas o clipa pe ganduri, cautand zadarnic prin sertarasele memoriei mele. 


"Habar nu am!", i-am raspuns. Chiar nu stiam ca exista asemenea servicii de curatare mobila in Capitala.

Se pare insa ca firmele care se ocupa cu dereticatul la domiciliu s-au adaptat rapid cererii clientelei si au inclus si aceasta operatiune delicata de revigorat canapelele imbacsite de praf si patate.

"Daca o sa ai putintica rabdare o sa dau o cautare rapida pe Google si iti zic care este firma e mai buna in domeniul acesta din Bucuresti!" am asigurat-o eu cu glas sprintar.

Si uite asa se face ca mi-am petrecut dupa-amiaza de duminica studiind oferte complete de servicii de curatenie la domiciliu ale diverselor companii de profil din mult iubita noastra metropola.

Pe lista scurta au intrat pana la urma vreo 5 agenti economici bucuresteni, iar mai apoi, dupa ce le-am vizitat website-urile si am citit si testimoniale ale diversilor clienti ce au apelat la serviciile lor,  pe locul intai s-a clasat SMART DETAILING, care si-a surclasat net adversarii prin nivelul inalt de calitate al activitatii prestate, prin rapiditate si seriozitate.




In plus, pe site-ul lor de prezentare am gasit si raspunsul la intrebarea Mirelei:

- spalare si curatare canapea cu 2 locuri: 85 lei;

- spalare si curatare cu 3 locuri: 120 lei;

- coltar cu 5 locuri: 190 lei.

Din cate stiu, prietena mea are o canapea de doua locuri si una de trei locuri, asa incat cu putin peste 200 de lei rezolva problema petelor acestor piese de mobilier ce ocupa locul central in sufrageria ei. Plus ca asa va scapa si de praful depus pe tesatura in decursul celor trei ani, de cand le-a cumparat.

Pentru ca firma se numeste Smart Detailing, datorita produselor profesionale si a metodei de injectie extractie folosita, specialistii de acolo vor razbi in lupta cu orice urma de murdarie, inclusiv cu petele cauzate de cei doi copilasi nazdravani, Andreea si Mihaita, pe care Mirela ii are.

Si uite asa, cand canapelele vor straluci de curatenie, iar culorile lor vor radia buna dispozitie in camera de zi, toti cei din casa vor zambi mai mult (nu ca nu ar fi multa harmalaie vesela mai tot timpul in caminul lor!).

Cum eu si Vlad ne gandeam ca in lista de Black Friday sa punem pe post de cumparatura importanta si o noua canapea, de aseara am luat decizia inspirata sa apelam, la randul nostru, la firma de curatenie pe care i-am recomandat-o amicei mele, pentru ca asa o sa putem economisi o suma importanta.

Iar din acesti bani o sa ii cumparam lui Stefanut bicicleta pe care si-o doreste. Mos Craciun o sa i-o aduca sigur anul acesta!

Daca si voi ati considerat pana acum ca trebuie sa va schimbati canapelele pentru ca a le aduce in starea initiala (din momentul cumpararii) vi s-a parut o misiune imposibila de-a dreptul, eu zic sa ii contactati pe specialistii in spalarea si eliminarea petelor de la Smart Detailling pentru ca s-ar putea sa gasiti o rezolvare ieftina si rapida a problemei dvs. (doar aparent insurmontabile).

Si uite asa, o idee smart poate face diferenta intre bugetul unui om informat si acela al cuiva care nu utilizeaza internetul in avantajul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!