Jocuri cu tractoare amuzante: stii unde sa le gasesti pe internet?

Tot mai multi internauti cauta in ultima vreme site-uri unde poti juca jocuri online cu tractoare.

Trebuie sa recunosc ca initial mi s-a parut o bizarerie apetitul internautilor pentru asemenea categorie de jocuri video gratuite, dar, daca este sa ne gandim putin, nu este nimic surprinzator.

De ce sunt atatia gameri si printre adulti?

Avantajele jocurilor video sunt deja recunoscute, mai nou si de catre cercetatori de la universitati de prestigiu din lumea intreaga. Acestia, in urma studiilor aprofundate realizate pe un numar mare de jucatori au concluzionat ca ele pot reduce nu doar stresul si anxietatea, dar pot si sa imbunatateasca vederea si sa le fie benefice inclusiv acelora ce au probleme cu functiile motorii.

In plus, confera un sentiment de putere incontestabil, antreneaza capacitatea de lupta si de a gasi solutii eficiente in situatii limita, in cel mai timp scurt, cheile supravietuirii intr-o lume ca a noastra in care evenimentele se succed cu atat de mare repeziciune incat nici macar nu mai avem timpul minim de a ne putea adapta la ele cat de cat.

Intr-o lume care pare ca si-a pierdut busola incercam sa ne reintoarcem la vremea copilariei noastre (aceia ce au avut sansa sa nu se nasca si sa traiasca doar intre betoane!), sa ne reconectam cu natura. Chiar daca pe post de fermieri virtuali, deocamdata.

Agricultura ecologica este singura cale de a ne salva in deceniile viitoare, asa incat numerosi oraseni, satui de ciment, poluare, mancare plina de chimicale, apartamente meschine de bloc, ore epuizante de munca in multinationale, viseaza ca la un moment dat sa se retraga la tara si sa se apuce de cultivat pamantul. Iar un tractor, pentru o asemenea indeletnicire este, recunoasteti, esential.

Din acest motiv, cred, eu, multi "oameni mari" se relaxeaza mai nou jucand pe net diverse jocuri cu tractoare. Acestea nu doar ca sunt distractive, dar le si permit sa viseze la viitor, cand vor avea si ei bucatica lor de pamant agricol si o casuta departe de tumultul aglomerarilor urbane.


pltforma de jocuri GoKids.ro


Puteti gasi asemenea jocuri online gratuite pe platforma GoKids.ro, unde oricine, indiferent de varsta, poate sa isi exerseze talentele de tractorist virtual in curse nebunesti ( "Tractor Rally"), sa transporte cu atentie legumele recoltate la piata pentru a produce bani ("Farm Express 2"), sa stranga o mica avere prin ocolirea diverselor obstacole intalnite pe drum ("Ride for Fider") sau sa aiba parte de adrenalina la cote ridicate chiar in interiorul fermei sale agricole ("Tractor at the farm"), pentru ca aventuri pot exista peste tot, chiar si intr-un peisaj rural.

Acestea fiind spuse, daca vreti o metoda eficienta de eliminare a stresului, intrati pe site-ul de care va povestesc si incercati cateva jocuri cu tractoare. Sunt extrem de amuzante, asa incat o sa va readuca buna dispozitie instant!


Distractie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!