Megaelectronice pentru biroul tau la preturi fara concurenta!

Este inceput de an nou si poate iti doresti sa pornesti o noua afacere, dar nu ai un buget prea mare, de aceea o varianta pentru a-ti cumpara electronice, echipamente second hand pentru birou poate sa fie salvarea.
In magazinul online Megaelectronice.ro am gasit numeroase produse, inclusiv Pc Sh, care pot livra prompt oriunde intara, ba chiar si in strainatate.

Ca un lucru pozitiv, pentru un antreprenor boboc, este si faptul ca transportul, pentru comenzi ce depasesc valoare de 2500 de lei inclusiv este gratuit.

Poti gasi pe acest site atat calculatoare de birou, cat si laptopuri, monitoare, imprimante, mobilier de birou si numeroase accesorii.

Ti-as recomanda imprimanta multifunctionala laser color  HP CM 4730 mfp, la un pret de 1.590 plus TVA, dar tu poti sa alegi din magazinul Megaelectronice.ro  dintr-o paleta mult mai larga de modele, refurbished si second hand.



HP Color LaserJet 4730mfp este, totusi, cea mi potrivita pentru office, putand fi utilizata de mai multi angajati.

Viteza de printare (alb-negru si color) este de 30 de pagini/minut, in sistem duplex. Costul unei pagini tiparite fiind extrem de mic.

Pentru ca este vorba de o afacere, evident, pentru calculatoare ai nevoie de licente software, iar daca vei cumpara unul de birou, unul portabil sau o  workstation  vei putea sa cumperi licenta Microsoft Refurbished Windows 8.1, pe 32bit si 64bit la un pret redus.


Iti recomand cu caldura sa nu te feresti de laptopurile refurbished pentru ca o sa ai aceeasi calitate la un pret de achizitie mult mai scazut, garantia lor este de 3 ani (cu o extindere de inca un an , daca doresti).

Asa cum ti-am zis mai sus, laptopurile au instalat un sistem de operare Microsoft, dar si un program antivirus gratuit.

Mai mult, daca vei deveni client Megaelectronice.ro, o sa ai consultanta gratuita din partea angajatilor acestui magazin online, lucru foarte bun.

Toate produsele refurbished comercializate au fost atent verificate de specialistii de aici, asa incat este cea mai ieftina metoda de a-ti dota cu bani putini primul birou al firmei tale celei noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!