Puerto De La Cruz,Tenerife, Spania - locul perfect pentru un sejur romantic!

Asta mi-a sugerat ieri Vlad, cand ne gandeam pe ce meleaguri sa mai haladuim in primavara si, mai ales, in  vara asta, ce se anunta extrem de torida.
Da, era o idee super, pentru ca website-ul jinfotours.ro, la aceasta agentie de turism celebra, care activeaza pe piata romaneasca de profil de mai bine de un sfert de secol (wow, cum suna asta!), se gasesc mereu oferte de bilete ieftine de avion, care iti permit sa calatoresti cu o suma rezonabila catre cele mai interesante destinatii de pe mapamond.
Pe site-ul lor au mereu sejururi la promotie, asa incat aceia ce isi doresc niste concedii "mai altfel", in locatii de vis, cu un buget restrans, vor gasi cu siguranta ceva pe gustul lor.
Asa se face ca am intrat si noi online pe jinfotours.ro in dupa-amiaza asta si ne-am uitat atenti dupa un sejur ieftin, din care sa ne intoarcem insa cu amintiri extrem de placute, mai bogati sufleteste.
Usor de zis, greu de ales! Dar cu totii stam in cumpana in momentul in care trebuie sa optam pentru cele mai frumoase locuri in care vrem sa ne petrecem niste concedii extraordinare, nu-i asa?
Agentia de turism J'Info Tours ofera variante de sejururi in peste 30 de tari de pe harta lumii, incepand cu destinatii turistice mai apropiate ca distanta, precum acelea din Turcia, Grecia, Italia sau Spania si sfarsind cu altele aflate departe, foarte departe, in Maldive sau Thailanda.
Cu ajutorul filtrelor de cautare, este foarte usor pentru orice amator de sejururi la pret mic in tari straine ca sa isi aleaga locatia care il atrage mai mult.
Zborul pana acolo face ca timpul alocat transportului sa se reduca enorm, iar turistii sa se bucure de mai multa vreme petrecuta in statiunea aleasa, nu pe drum.
Cred ca pana la urma eu si Vlad vom calatori in Spania, la Puerto De La Cruz, in Tenerife Spania.


concedii ieftine jinfotours.ro

Mi-am trasat deja si un plan cu obiectivele turistice de vizitat acolo:
- Gradina Botanica din centrul orasului;
- Playa Jardin, o plaja cu nisip de origne vulcanica, negru ca abanosul, realizata de vestitul arhitect Cesar Manrique;
- Lagos Martianez - un spatiu ideal  pentru  turisti alcatuit dintr-un lac artificial, gradini, restaurante, terase, piscine;
- Parcul National El Teide aflat in Patrimoniu Mondial.
Voi ce planuri pentru primavara si vara turistica 2016 aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!