Sediu social gratuit pentru intreprinzatori! Afla cine ofera acest serviciu de gazduire!

Multi clienti de-ai mei ma intreaba, mai nou, unde ar putea sa gaseasca o gazduire sediu social gratuit, pe termen limitat, mai ales in conditiile modificarilor de substanta suferite de Codul Fiscal, intrat in vigoare la 1 ianuarie 2016.

De ce temporar? Pentru ca speranta moare ultima, inclusiv in privinta adoptarii unei legislatii fiscale mai prietenoase cu intreprinzatorii romani, atat de napastuiti in ultima perioada.
Multi vor sa gaseasca o varianta cat mai ieftina, daca se poate chiar gratuita, pentru o gazduire sediu social Bucuresti, care sa le permita sa functioneze intr-o prima etapa, ori chiar si dupa aceea, pentru a putea scapa de o serie de cheltuieli impovaratoare.

cerere mutare sediu social, din acest motiv, nu mai este deloc o bizarerie, ba din contra, a devenit  foarte frecvent intalnita in acest an tumultuos 2016.

In definitiv, suntem in Anul Maimutei de Foc, asa ca totul este in miscare, in schimbare permanenta.

Nu-i de mirare ca pana se linistesc lucrurile vor o gazduire sediu firma in mod gratuit...
O solicitare cam ciudata, in conditiile in care in zilele noastre totul costa...
Si totusi... Stiu pe cineva care ofera si servicii de gazduire sediu social Bucuresti fara a percepe niciun ban, celor ce le sunt clienti.
Este vorba de Chronax, vestita companie de consultanta financiara si juridica din Capitala.
Au ei o oferta foarte atractiva facuta antreprenorilor aflati la inceput de drum, care au nevoie sa isi infiinteze o firma foarte rapid, dar si acelora cu state vechi in lumea initiativelor private, ce vor sa mai demareze un alt business (chiar daca mai au si alte afaceri in derulare), pentru a nu pierde o anume oportunitate tentanta.

Chiar este buna aceasta oferta de gazduire sediu firma, la achizitionarea pachetului IMM GOLD.
Ei pot sa apeleze cu incredere la echipa Chronax atat pentru a reduce procesul birocratic de nastere al unei noi firme, chiar si la doua zile, iar, in plus, daca au nevoie, se pot bucura ca bonus, la cerere, de serviciul de gazduire sediu social pe o perioada limitata, de maxim un an calendaristic.
Dupa cum se cunoaste, conform Legii 51/1995, art.3(1) lit.h, se poate stabili temporar sediul pentru societati comerciale la sediul profesional al unui avocat/firme de avocatura.
Aceasta gazduire de sediu social poate fi facuta doar maxim pe termen de un an, dupa care proprietarul afacerii trebuie sa isi gaseasca o alta varianta viabila de sediu social (in speta, inchirierea sau cumpararea unui imobil). 
Avantajul este ca in aceasta perioada intreprinzatorul poate sa testeze daca afacerea lui cea noua chiar merita continuata ori este cazul sa o inchida fara regrete.
Asadar, eu va sfatuiesc sa apelati cu incredere la specialistii Chronax atat pentru a deschide o firma, eventual a o gazdui, dar si pentru ca ei pot sa va ajute in complexele obstacole de natura fiscala pe care le are de infruntat un om de afaceri in Romania anului 2016.
Mai multe detalii despre aceasta renumita companie de consultanta juridica si financiara si pachetele lor de servicii puteti afla intrand pe site-ul chronax.ro.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!