Gradina ideala

Amenajari gradini www.amenajari-gradini-ilfov.ro, iata ce trebuie sa cauti online daca doresti sa iti creezi acasa un spatiu verde de relaxare ca in povesti.

Profesionistii in  amenajari gradini ca in revistele straine sunt la mare cautare in ultima perioada si in tara noastra, mai ales de cand tot mai multi oraseni au descoperit binefacerile unei locuinte "pe pamant".
Cu totii jinduim dupa cartiere cu cat mai multe spatii verzi, dupa niste case frumoase care au gazon in curte, unde copiii nostri sa se joace fericiti in aer liber, renuntand la tablete si laptopuri.

Varul meu Valentin a facut deja pasul cel mare: a lasat betoanele, traficul nebunesc, poluarea atmosferica si fonica din Bucuresti, pentru o casa cocheta, situata intr-o comuna situata doar la vreo 30 de kilometri de marea metropola.

Cel mai mult l-a incantat curtea imensa, ce se continua si cu o gradina de legume. Sanatate la patrat: si aer curat, liniste, dar si mancare bio la costuri minime.

Toate bune si frumoase, dar cand a trebuit sa isi amenajeze spatiul acesta exterior locuintei, Vali s-a poticnit si a trebuit sa apeleze la servicii profesionale de amenajari gradini.

Culmea este ca a gasit prin recomandarile vecinilor, ci pe net firma potrivita: Servicii Gradinarit - WEIGELA GARDEN!

Ei sunt specialisti in materie de gazonare, tuns gazon, revigorare gazon, dar si in materie de arbori si arbusti, inclusiv pomi fructiferi (plantari, taieri, intretineri coroane, tratamente fitosanitare). Ca sa nu mai vorbesc de sisteme automatizate de udare a spatiilor verzi.

Preturile pentru aceste servicii complexe de amenajari gradini sunt mai mult decat acceptabile. Acestea pornesc, de exemplu, pentru gazonarea prin insamantare a unei suprafete de pana la 100 mp, cam de la 800 de lei.

Nu este deloc scump, daca avem in vedere ca in acesti bani Weigela Garden efectueaza operatiuni de erbicidare, pregatirea solului, prelucrare mecanica a terenului, inclusiv nivelarea acestuia, insamantare, nivelarea ulterioara, primele operatiuni de udare si tundere, precum si acordarea de sfaturi utile proprietarilor. Sunt incluse, de asemenea, in acest cost: semintele de iarba necesare si ingrasamintele.

Varul meu Valentin a fost incantat de colaborarea cu ei si acum isi doreste si un sistem de irigatii eficient pentru viitoarea lui gradina de legume.


Are deja un put si o pompa, lasate de cel care i-a vandut casa, de aceea, acum vrea sa apeleze la profesionistii de la firma de amenajari gradini, pentru a-i monta o instalatie automatizata de irigare cu elemente ingropate, ce include o serie de electrovane performante, aflate sub controlul unui minicomputer programat sa le puna in functiune si sa le opreasca dupa dorinta.

Acesti robineti electrici, care permit udarea automata a straturilor de legume si flori, dar si a gazonului, se ridica in momentul cand executa operatiunea de irigare si se ascund in pamant, cand sunt inchise.


Daca si voi locuiti in zonele limitrofe Bucurestiului si aveti o gradina pe care vreti sa o amenajati ca in reviste, apelati la Weigela Garden pentru a va ajuta. Nu veti regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!